Tove Styrke Bloggen

Still crazy after all these years

En julklapp till Tove Styrke

 

På frågan vad hon önskar sig i julklapp har Tove Styrke svarat: -Pengar, man blir pank av att vara med i Idol. Många tror att kända personer automatiskt är rika, men enligt obekräftade rykten får deltagarna i Idol bara tvåhundra kronor om dagen. Som lön betraktat är det otroligt lite. Så skicka en säck med pengar till Tove, så blir hon glad!

Allvarligt talat, så kan man känna att man vill ge något tillbaka till idolen. För två år sedan var vi några som hörde att idolen ville bli känd utomlands. Så då startade vi bloggar på engelska och gick in i amerikanska forum och gjorde reklam för henne. Det gjorde väl inte direkt henne känd utomlands, men det är tanken som räknas.

Andra menar att man ska köpa Idolens skivor eller lyssna på strömmande musik istället för att piratkopiera. Och så röstar man förstås på idolen först i Idol och sedan i Grammis och andra galor.

Andra ger idolen en bland-CD eller spellista. Även här är det väl tanken som räknas.

Vad är lämpligt och olämpligt att ge? Jag läste någonstans att Kungen får massor av hembakade kakor, men kastar alla i soporna. Någon dåre skulle ju kunna skicka förgiftade kakor. Så kakor och godis är kanske inte så lämpligt. Annars är väl det mesta utom grejer för STYRKETRÄNING okej. Det skämtet är hon nog trött på. (He he.)

Man behöver inte jobba på FRA för att ta reda på Toves Styrkes hemadress, men jag tycker inte man ska skicka något dit. Där kan hon väl få vara lite privat?

Det normala är att istället skicka saker och fanmejl (brev på papper alltså) till Idol eller skivbolaget. Men själv skickar jag inga julklappar till henne, tycker det känns lite för privat. (Men det är väl olika för olika människor.) Istället skickar jag massor av kärlek och önskningar om en ljus framtid. (Fade in smäktande stråkmusik.)

Till senaste inlägget

Annonser

23 december 2009 - Posted by | Tove Styrke | , , ,

3 kommentarer »

 1. Hej Tove. Jag vill gärna skika pengar till dig i julklapp men jag har inte din adress. snälla kan du skika den till min?

  Kommentar av sofia | 07 januari 2010 | Svara

 2. Tove ❤ du vet ju att du önskade dig pengar i julklapp. Men vi hade ju inte din adress. så snälla kan vi få den? vi kommer inte att tjata på dig eller något för du kanske inte ens vill det. :] isåfal är du bäst!!!

  ps/ skulle vi kunna få brevväxla med dig?
  mvh/ sofia

  Kommentar av Mikaela&sofia | 29 december 2009 | Svara

 3. God Jul alla!

  Kommentar av Rasmus | 24 december 2009 | Svara


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s