Tove Styrke Bloggen

Still crazy after all these years

Tove Styrkes hemliga projekt

Om något är hemligt talar man aldrig om varför det är hemligt. Säger man att det är pga rikets säkerhet eller mänsklighetens överlevnad inför ett utomjordiskt hot, så har man redan berättat alldeles för mycket. Man talar inte heller om vem som har sagt att man inte får berätta något. Man säger inte ens om det är fågel, fisk eller mittemellan.

Tove Styrke har sagt att det handlar om musikprojekt, så det är alltså inte fråga om en filmroll eller att hon ska starta någon helt ny karriär. Det enda vi har fått veta är att projekten eller projektet kräver att hon är ledig hela vårterminen.

Om det rörde sig om några spelningar eller en singel skulle Tove Styrke knappast behöva ta ledigt från skolan. Det finns ju många duktiga  musiker som har ett vanligt jobb vid sidan om musiken.

När Tove och hennes far var på radio häromdagen  hade de sagt i förväg att de inte svarade på några frågor om Toves framtid. Det hemliga projektet hänger alltså ihop med Toves framtid. Inom musiken, törs man nog säga.

Och dessutom har vi ju faktiskt fått veta att projektet mår bäst av att hållas hemligt.

Många fans hoppas på ett debutalbum till sommaren. Det verkar rimligt att göra ett sådant medan folk fortfarande minns Tove från Idol, men det verkar inte som om Tove befinner sig i studion och spelar in något just nu. Vilket iofs inte behöver säga något om något.

Om Tove ska jobba med Sony, så kanske de väljer att satsa på Erik och Calle just nu, så länge deras julskivor säljer. Sedan ska åtminstone Erik göra en till skiva med nya låtar.

Det enda viktiga är väl egentligen att vi kommer att få höra och se mer av artisten Tove Styrke i framtiden. Exakt under vilka former är det bara Tove och några få till som vet. Eller inte vet.

Till senaste inlägget

Annonser

07 februari 2010 - Posted by | Tove Styrke | , ,

1 kommentar »

  1. Jag är inte säker, men jag tror inte någon av idolerna hittills har signats av något annat bolag direkt efter att kontraktstiden för Sony har gått ut, dvs att idolen valt bort Sony. Men det skulle kunna vara fallet med Tove. Hennes pappas band ligger eller har legat på ett bolag som köpts upp av Bonnier Amigo. Dom representerar för övrigt Tom Waits i Norden. Stallkamrater, hehe. Man skulle kunna tänka sig att Sony inte gav med sig med att Tove måste bli pop-princessa, snabba cash m.a.o, och att BAMG erbjöd ett långsiktigare alternativ. Men nu spekulerar jag förstås.

    Kommentar av Tomas | 07 februari 2010 | Svara


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s