Tove Styrke Bloggen

Still crazy after all these years

Det här är inte ett blogginlägg

Hemlighetsmakeriets järnridå har sänkt sig över nejden. Luften tycks vara kliniskt ren från nyheter om Tove Styrke. Så därför skriver jag inte något nytt blogginlägg. Istället fluktar jag in några gamla klipp med Tove.

Då slås jag av Frk Styrkes anmärkningsvärda begåvning och framförallt av hur snabbt hon utvecklades under sitt gästspel i televisionen i höstas. Jag hade nästan glömt bort det i den febrila jakten på nyheter. Om Tove Styrke fortsätter inom musiken (och det gör hon) kan hon bli hur bra som helst.

Och det är  ju inte någon nyhet.

Till senaste inlägget

Annonser

15 februari 2010 - Posted by | Tove Styrke | ,

4 kommentarer »

 1. Undrar varför det dröjer med nyhet om eventuellt kontrakt? Dom senaste självklara, Amanda och Johan Palm släppte beskedet i januari. Kanske för att det är så mycket annat i media nu?

  Om dom väntar tills OS är slut så är det den 28 februari.
  Om dom väntar tills kontraktet med Sony gått ut så är det 12 mars (kanske).
  Om dom väntar tills melodifestivalen är slut så är det den 13 mars.

  Nåja, den som väntar på nåt gott…

  Kommentar av Tomas | 17 februari 2010 | Svara

 2. Det var ju inte vilka standardögon som helst som kollade in i kameran heller.

  Kommentar av Tomas | 15 februari 2010 | Svara

 3. Ja, det är svårt att hitta någon som passar så bra för sitt yrke som Tove gör, hehe. Jag reagerade på att hon redan från början kollade i det där svarta hålet (kameran) som om det vore en person i rummet, både när hon pratade och sjöng. Det kändes så otvunget, så naturligt. Tove och hennes miljon kompisar. Hon utvecklade det sedan till en upplevelse. Bildproducenten måste ha haft en bra höst.

  Det måste vara svårt att bestämma hur man går vidare nu, när det finns så många möjligheter att välja på. Visor? Jazz? Tom Waits på svenska? Huvudroll i en nyinspelning av en Dennis Potter-serie? Hollywood? Las Vegas?

  Kommentar av Tomas | 15 februari 2010 | Svara

  • Ja, jag tror faktiskt inte man kan överskatta Toves potential. När andra ser Melodifestivalen som sin stora dröm känns sådant redan passerat för Toves del. Med rätt lärare och rådgivare kan nog Tove gå hur långt som helst. Kanske måste hon också, precis som Amanda, bestämma sig för vad hon vill göra av sin talang och sedan arbeta kompromisslöst mot det målet. Och vill Tove bli bartender i Umeå och sjunga lite karaoke ibland, så blir det nog så. Men vill hon spela blondinen i Lipstick on your collar ligger nog det också inom räckhåll. 🙂

   Kommentar av Roger Krook | 16 februari 2010 | Svara


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s