Tove Styrke Bloggen

Still crazy after all these years

Tove Styrke in My Busby Berkeley Dreams II

Tove Styrke har fått skivkontrakt med Sony Music. De har redan startat en officiell hemsida och en officiell twitter åt henne. Förr höll man hemsidor hemliga tills de var ”färdiga”. Nu har man kommit på att det inte skadar om folk ser dem. Det gäller att få besökare och ju fler som hittar dit desto bättre. Just nu pekar hemsidan på Twitter och Twitter på hemsidan. Inget annat ännu.

Hemsidan är på den domän som vi redan har listat ut var registrerad av Sony, tovestyrke.nu. Ganska tidigt hade man alltså bestämt sig för artistnamnet Tove Styrke.

Tove  Styrkes officiella webbplats: http://www.tovestyrke.nu/

Det här är ju fantastiska nyheter, men annars är det faktiskt fortfarande lika tyst om och från Tove. Det kommer väl en pressrelease om första singeln snart. Det är åtminstone en gissning. Och det vore väldigt konstigt om singeln inte kom före sommaren.

I väntan på att det ska komma nyheter kan man drömma om Tove Styrkes scenshow. Klippet ovan visar ett förslag från en snubbe som heter Busby Berkeley. Om du inte gillar det så kanske Alice Coopers variant (i förra inlägget) passar bättre?

Till senaste inlägget

22 mars 2010 - Posted by | Tove Styrke |

4 kommentarer »

 1. Roligt att se att det är mer eller mindre officiellt att Tove är signad av Sony Music, även om det ju inte var någon större överraskning i och med hennes uttalanden redan innan finalen (då det inte kunde röra sig om något annat skivbolag).

  Jag hoppas att det inte dröjer så lång tid innan första albumet släpps – eftersom hon varit ledig från skolan under vårterminen så är det väl en inte alltför vågad gissning att hon håller på att spela in någon skiva (troligen i kombination med någonting annat), så förhoppningsvis bör den väl kunna släppas innan sommaren.

  Orosmomentet är ju som sagt datumen för Eriks kommande skivsläpp; då lär ju Sony inte vilja släppa något annat (Erik lär nog behöva all hjälp han kan få för att skivorna ska sälja i någon större omfattning, nu när han inte får draghjälp av julhandeln). Men förhoppningsvis kanske Tove kan vara aktuell för ett album någon gång mellan Eriks singel- och albumrelease.

  Kommentar av Daniel Hofverberg | 24 mars 2010 | Svara

 2. Inget nytt om Tove, men Erik Grönvall släpper sitt album 2/6 och första singeln 19/4. Då vet vi nog vilka tidpunkter som INTE är aktuella för Tove i alla fall.
  http://www.sonymusic.se/nyheter/erik-gronwall-slapper-nytt-album-2-juni

  Jag ser att Paul Stanley kommer att bidra som låtskrivare. I konsekvensens namn borde då Tove kunna få hjälp av Bono eller David Bowie. Eller varför inte Bob Dylan. 😀

  Kommentar av Erik | 23 mars 2010 | Svara

  • Ja det var inga dåliga låtskrivare de har fått med där. Hoppas Tove kan få lika namnkunnig hjälp till sitt album. 🙂

   Kommentar av plingplong | 23 mars 2010 | Svara

  • Dom vill nog inte att dom ska krocka och jämföras på listorna, så Tove är väl dags när Eriks singel har falnat. Tyvärr dröjer det kanske ända tills dess. Därför hade det varit trevligt med ett annat bolag än Sony.

   Det där Paul Stanley betyder nog inte så mycket som det låter. Andreas verkar utnyttja kontakter, googlar man på namnen i pressreleasen så hittar man Andreas i deras bekantskapskrets.

   Under sommarmånaderna brukar det vara stiltje, så Tove blir nog höstens stjärna. Plattan finns då iofs i färskt minne när det ska utses grammisvinnare, det är bra.

   Kommentar av Tomas | 23 mars 2010 | Svara


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s