Tove Styrke Bloggen

Still crazy after all these years

Tove Styrke – inget aprilskämt

Just nu sitter jag och funderar på varför Sony startade en tom hemsida och en tom Twitter åt Tove Styrke. Dessutom på adresser som 99,9% av Sveriges befolkning omöjligt kan känna till. Det är väl bara Toves värsta hardcorefans som vet att domänen tovestyrke.nu är registrerad åt idolen. Det är nu över två veckor sedan den nya hemsidan kom.

Men utan den skulle vi kanske börja undra om hon lagt musikkarriären på hyllan och satsat på osteologi. Nu vet vi att Sony ska ge ut skivor med henne. Att de släpper nyheten om Eddie och Rabih före något om TS måste bero på att hon får någon form av speciell behandling. Kanske satsar man på ett album med specialskriven musik, som får ta tid, direkt?

Någon sommarturné har vi inte heller hört något om. Redan har de flesta av sommarens festivaler, Gröna Lund, Liseberg osv gått ut med sina artister, men ingen Tove Styrke så långt ögat når. Men jag hoppas fortfarande på Allsången!

De enda som vet något är väl Miss T själv, hennes föräldrar och närmaste släktingar och vänner. Plus de låtskrivare, musiker, tekniker, fotografer, sminkörer, skivbolagsmänniskor och andra som är inblandade i det hemliga projektet.

Men hittills verkar det som om alla lyckats hålla tyst. Och även om något skulle läcka ut så är det svårt att veta om just det ryktet är sant.

Till senaste inlägget

Annonser

05 april 2010 - Posted by | Tove Styrke |

2 kommentarer »

  1. Det måste också vara en konstig situation om journalister ringer och vill ha en intervju. Före 12 mars kunde hon säga att hon var bunden av idolkontraktet och hänvisa till pressansvarig på Sony. Om dom ringer nu, och hon säger att hon inte har kontrakt, men därefter inte svarar på frågor, så blir det lite krystat. Hänvisar hon till Sony fortfarande så avslöjar hon att hon har kontrakt. Knepigt.

    Möjligen så gör hon så, och Sony ber dom avvakta lite, mot att dom får en bra intervju…

    Kommentar av Tomas | 06 april 2010 | Svara

  2. Om något är i görningen så har de lyckats hålla det hemligt i alla fall, den saken är säker.

    Kommentar av plingplong | 06 april 2010 | Svara


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s