Tove Styrke Bloggen

Still crazy after all these years

Ger Tove Styrke intervjuer?

Man kan fråga sig vad Tove Styrke säger om en journalist vill intervjua henne. Troligen säger hon nej tills hon har någon skiva att berätta om. I väntan på den underbara dagen kanske Tove Styrke tränar sig på att ge intervjuer. Personligen tycker jag världens bästa intervju genom tiderna är den här med Andy Warhol. Han lyckas göra intervjun till ett minimalistiskt konstverk. Kanske något för Tove att ta efter? Hon skulle ju vilja vara (eller åtminstone se ut som) Edie Sedgwick i ett tidigare liv, så hon känner säkert till Edies gode vän Mr Warhol.

Här ger Edie Sedgwick en intervju – och visst är hon ganska lik Tove?

Om den med Andy Warhol är världens bästa intervju, vilken är då världens sämsta? Helt överraskande så tycker jag det är när Filip & Fredrik intervjuar Claes af Geijerstam. Observera att den här intervjun bara är med som ett avskräckande exempel på hur intervjuer absolut inte ska se ut.

För övrigt är det här absolut inget gnäll för att det är tyst från Tove Styrke. Hon är inte den första eller sista artisten som varit tyst i väntan på att kunna gå ut med riktigt bra nyheter!

Till senaste inlägget

Annonser

14 april 2010 - Posted by | Tove Styrke | ,

1 kommentar »

  1. Jag kände nog inte till Edie Sedgwick, men jag kan se en liten likhet med Tove, hon var väldigt söt. Men hon måste ju levt ett ganska stormigt liv med tanke på att det tog slut så tidigt.

    Kommentar av plingplong | 18 april 2010 | Svara


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s