Tove Styrke Bloggen

Still crazy after all these years

Äntligen en nyhet om Tove Styrke

Lördagens Aftonbladet har en något märklig artikel om Tove Styrke och hennes kommande musik. Representanten från Sony säger inte mycket, men man får intrycket att Tove jobbar på heltid med en skiva som förhoppningsvis kommer till jul. Och att projektet är på ett så tidigt stadium att det inte går att säga något om hur det kommer att låta.

På Sonys egen blogg RAW-bloggen gavs för ett tag sedan en helt annan bild av läget. Då spelades Toves musik på Sonys kick-off och låtarna var otroligt bra.

Är det här ett första tecken på lansering av en skiva? Eller bygger hela artikeln på någon typ av missförstånd? Observera även att artikeln kommer samma dag som ESC-finalen, så det är inget sätt att fylla ut musiknyheterna pga nyhetstorka.

Vad är det som händer kring TS? Skillnaden mot andra Idol-deltagare, tystnaden, väntan och hemlighetsmakeriet,  måste bero på något. Antingen har det varit en massa strul, eller så får Miss Styrke en väldigt, väldigt speciell behandling som den oslipade jättediamant hon är. Om hon får så här mycket tid för att hon ”känner på låtar, sjunger lite och skriver lite” på heltid, tycker åtminstone jag det verkar ganska sensationellt. Det fick inte ens den geniförklarade Amanda! Hennes första singel kom 23 januari och det första albumet kom 7 maj. Erik Grönwalls första album gavs ut 21 december!

Här är avsnittet om skivutgivningen i Aftonbladets artikel, läs och döm själv:

”-Tove är instängd i en studio. Hon känner på låtar, sjunger lite och skriver lite, säger Petra Åkesson på skivbolaget Sony Music. Förhoppningen är att en skiva med den Umebördiga idolen, som att döma av Sony Musics officiella sajt har slopat sitt andra efternamn Östman, ska kunna släppas i slutet av året. Men hur den kommer att låta – eller vilka låtskrivare och producenter som är inblandade – kan varken artisten eller skivbolaget svara på.  -Det är så tidigt i det här projektet, så det finns inget att säga från Toves håll nu. Och det är inget som jag kan prata om heller, förklarar Petra Åkesson.”

Petra Åkesson jobbar på Sony Musics pressavdelning och har titeln Promotion Manager Local. På Sonys svenska hemsida står även hur man kontaktar henne, men jag tror inte det är någon idé att fråga när skivan kommer. 😉

Till senaste ryktet

Annonser

30 maj 2010 - Posted by | Tove Styrke |

3 kommentarer »

 1. Har man sett! Tove gör ett företagsgig i kväll.
  http://snabeldrakenlendl.wordpress.com/

  Kommentar av Erik | 03 juni 2010 | Svara

 2. men på det där som stog på hennes skolas hemsida att hon skulle ta upp studierna till hösten
  och på distans

  Kommentar av jonathan | 31 maj 2010 | Svara

  • Ja, det är en av många skumma grejer. Det låter ju nästan som om hon ska vara någon annanstans än Umeå i höst, men ändå ha tid att plugga…

   Kommentar av Roger Krook | 31 maj 2010 | Svara


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s