Tove Styrke Bloggen

Still crazy after all these years

Tove Styrke i Sommarkrysset

fredag 27 augusti

Peter tipsar om att Tove Styrkes andra singel Million Pieces Familjen Remix nu finns på Spotify. Dansvänligt och riktigt bra tycker vi.

Tove spelar i Umeå vid invigningen av Botniabanan i morgon, 12.30 – 13.00. Och ni som är där, filma för bövelen!

torsdag 26 augusti

Nu ska jag ta en kaffe. Jag har frångått mallen  för kaffedrickande och dricker numera kaffe före, under och efter alla måltider. Liksom.

Ni som letar efter lyrics till Million Pieces kan sluta leta. Kolla här istället. Alltså.

Peter tipsar om en väldigt intressant presentation av Toves konsert i Umeå på lördag. Det står inte att albumet kommer tionde september, utan att det kommer i början på september. Det kan tolkas som att uppgiften inte är tagen direkt ur TT-nyheten där det stod 10 september.

Så kanske finns det ett nytt album ute om sisådär tre veckor – även om skivbolagets tystnad i så fall är förbryllande. Det skulle ju vara lätt att skriva ”nytt album ute” och något datum på facebook, twitter och hemsidan. Liksom.

Om nu inte allt är ett resultat av att man frångått mallen för skivsläpp och satsar på överraskningseffekten…

Tove Styrkes senaste twitter handlar om att Million Pieces i Sommarkrysset nu finns på tv4 play.

Samma nyhet finns på hennes Facebook. Det verkar alltså som om Sony Music börjat uppdatera Twitter och Facebook. Men den officiella hemsidan är sig fortfarande lik. Kanske för att den kräver en initial arbetsinsats från folk bevandrade i programmering och grafisk design, medan vem som helst kan uppdatera Facebook och Twitter på två röda.

Million Pieces ligger just nu på plats 19 i iTunes.

Kolla kalendern här.

Nu ska jag dricka kaffe liksom.

onsdag 25 augusti

Tove Styrke Twitter tipsar om att nya singeln Million Pieces Familjen Remix finns att köpa på iTunes.

Umeå Turistbyrå tipsar om att Tove och Kungen kommer till stan.

Howdy! Här sitter jag och lyssnar på Röda Bönor & dricker kaffe & äter småkakor…. goda vaniljdrömmar…. jo alltså Tove Styrke har ju liksom blivit intervjuad om årets mode på Stockholm Fashion Week alltså.  Tomas tipsade liksom om det här klippet alltså. Städernas gemenskap är klädernas gemenskap. Liksom alltså. Städernas gemenskap är klädernas gemenskap.

Tove ska gå i samma kläder hela vintern. Det är det många andra som gör, till exempel dom som har uniform. Tänk dig kejsaren Napoleon – i ett underställ av rosa kräppnylon! Han skulle tett sig abnorm – utan uniform. Nu ska jag prova bondkakorna. Kopp på er, grevar och baroner!

tisdag 24 augusti

Tove har börjat twittra!!! Första twittern har kommit! Kolla här! Vad blir nästa grej? Kanske en videodagbok som den här?

Nu är även Tove Styrke Facebook uppdaterad. Tove är proffs nu och det är förstås inte hon själv utan hennes skivbolag som skriver. Det verkar faktiskt som om saker och ting börjar hända nu. Vem vet, snart kanske officiella hemsidan vaknar till liv?

Tove Styrkes snälla fans har fixat en bra UL av Sommarkrysset till Youtube. Det är inte HD, men riktigt bra kvalitet. Ställ in 480p. Check dis out:

Nu kan man till och med se att Tove Styrke har glitter under ögonen. Tro’t om ni vill, men det hade Pugh Rogefeldt också. När han sjöng Dinga Linga Lena i svensk television en gång på sjuttiotalet. Men då hade han redan fått stora rubriker genom att snagga sig. Då var en popartist utan hår en stor sensation.

För övrigt är unga kvinnliga artister som Tove Styrke och Amanda Jenssen bra föredömen när det gäller självkänsla och integritet. När Andreas Carlsson drog kvinnoförnedrande skämt på Grammisgalan var Amanda Jenssen den enda som buade. Klädd i svart läder och röda lackhandskar i ton med läppstiftet. Det har runnit mycket vatten under broarna sedan Röda Bönor uppträdde osminkade för att undvika det kvinnoförnedrande modet.

Apropå självkänsla och integritet: Ikväll tävlar ett lag från Idol  i Fångarna på Fortet. Eddie, Rabih, Kevin och Sibel tar chansen att synas i rutan. Även om Fångarna på Fortet är snäll förnedringsteve, så lär vi aldrig få se Tove eller Amanda där. Mest kanske helt enkelt för att programmet inte har något med musik att göra!

måndag 23 augusti

Idag öppnar Tove Styrke Homepage. Där finns diskussionsforum, Tove-kalender och Tove Styrke Wiki.

För att kunna skriva inlägg, skapa trådar och arbeta med Tove Styrke Wiki behöver du en fungerande e-mejladress, så du kan bekräfta din registrering. Sedan är det bara att köra. Allt är testat och fungerar bra.

Det där med wikin tycker jag rent spontant låter väldigt intressant, en kunskapsdatabas om Tove av hennes fans! Men hur man ska använda Tove Styrke Homepage är väl upp till dem som blir medlemmar och det kan man ju diskutera i forumet där.

Tove Styrkes fanklubbar på Facebook verkar stendöda. Därför är det kul att Camilla tipsar om att hon startat en ny sida för Toves fans.

För att återvända till den här bloggen: Jag har lagt in en tweet-knapp på varje inlägg. För att tipsa om ett inlägg på twitter, gå till kommentarerna och klicka bara på tweet-knappen. Inga konstigheter.

Tove efter Sommarkrysset

Million Pieces med Tove Styrke har plats 18 på försäljningslistan, plats 16 på Digilistan och plats 14 på iTunes. Nu kan Tove Styrke ge svar på tal när journalisterna frågar om hon ligger på några listor! Kul tycker vi. ‘

Sommarkryss-effekten är inte lika stark som Allsångs-effekten men nu pekar alla kurvor uppåt igen. Bra musik säljer inte sig själv, folk måste veta att den existerar. Många undrar vad det var för låt Tove sjöng i Sommarkrysset. Svar: Det var hennes debutsingel Million Pieces.

Ännu fler undrar var det finns lyrics till Million Pieces (den med Tove Styrke alltså). Någon som vet? Själv har jag bara lyrics till Flottarkärlek med Snoddas.

Tomas tipsar om Popgeni, en blogg skriven av kunniga och erfarna popdiggare. Popgeni har skrivit väldigt bra om Tove och kallat henne den bästa som kommit ur Idol. Av någon anledning fungerar inte permalinken i blogg.se, skrolla ner till 13:e augusti och bilden på Tove.

Dessutom skriver Popgeni: ”Läs också den mycket speciella ”tovestyrkebloggen” på wordpress. En mycket skönt utfreakad fan-blogg som rör sig över stora kulturella ytor.”

Hur långt kan Tove gå? Jag har lovat att jämföra Die Styrke med The Beatles och det löftet håller jag nu. När Buddy Holly släppte singeln Peggy Sue var John Lennon lika gammal som Tove Styrke är idag. Det betyder att John är minst lika gammal som Tove i den här inspelningen. Och sedan kan väl alla dra sina egna slutsatser.

söndag 22 augusti

Hej! Nu ska jag ta en macka!

Tove Styrke sjöng sin debutsingel Million Pieces i Sommarkrysset lördagen den 21 augusti 2010. Se på tv4 play.

Här sjunger Tove Styrke Million Pieces i Allsången. (Det här inlägget hos Sony hade jag missat.)

Familjen har remixat en sång med ovanligt djup.

Antalet som googlar Tove Styrke har minskat sedan toppen under Allsång på Skansen, men nu vänder kurvan uppåt. (Enligt Google Insights.)

Tomas tipsar om mer kul statistik:

MP ligger på plats 16 på Digilistan.
MP har klättrat till plats 13 på iTunes.
MP har spelats igen på Mix Megapol (enligt radiofy.se)
MP verkar fortfarande ligga på A-listan i P3. Antal spelningar per vecka hittills: 4-5-6-9-10-10-8-8-10

Tove väljer i vilka sammanhang hon ska synas i rutan. Andra är mindre kräsna. Kanal 5 ska visa en ny dokusåpa där de enligt egen utsago ger folk gratis sprit och sedan filmar dem när de har sex på fyllan. Om detta stämmer låter det onekligen som ett kulturellt lågvattenmärke i svensk television. Producentens argument för underhållning på den nivån är att alla inte kan gilla Allsång på Skansen.

När andra kändisar balanserar på förnedringens brant för att få publicitet, tycks Tove Styrke tänka på sin creddighet, eller kanske snarare på att inte kompromissa när det gäller integritet. Vi får nog inte se Miss Styrke i Let’s Dance och ännu mindre i japansk förnedringsteve, klädd i kycklingdräkt och ramlande ner i bassänger.

Och det känns tryggt.

lördag 21 aug 20.40 Att följa upp en succé är alltid svårt, men jag tycker Tove Styrke klarade utmaningen bra. Tyvärr ingen intervju, men det är ju så det brukar vara i Sommarkrysset. Rent spontant tycker jag hennes outfit var väldigt idol-inspirerad (mössan och kavajen) och ryktena om inblandning av Elin Kling verkar trovärdiga. Bra jobbat, Tove!

Och den närmaste tiden kan vi jämföra klippen och diskutera vilken version som är bäst! 🙂

Redan har tre gånger fler än igår googlat tove styrke.

15.00 Nu börjar nedräkningen! Snart får vi se vår hjältinna livs levande respektive via televisionsapparaturen! En lika stor högtidsstund varje gång!

Ikväll lördagen den 21 augusti 2010 är Tove Styrke med i Sommarkrysset. Sänds i Tv4 20.00 – 21.15 med repris söndag 11.30. Det är årets sista program och Grand Finale. Förutom Tove Styrke uppträder Brolle, Takida, Chanée & n’Evergreen (Danmark), Pugh Rogefeldt Trio (gubbmusik), samt Lady GaGa-producentens nya RnB-stjärna Mohombi (Senegal/Sverige).

Dessutom ett rykande rytmiskt hett brasiliansksvenskt säsongsfinalnummer med brasilianska stjärnan Simone Moreno, Anders von Hoffsten och brasilianska dansare . Allt enligt Tv4.

Kanske kommer hon bara att sjunga Million Pieces, men det vore ju kul om det blev lite snack om comebacken i media och det kommande albumet. Kanske får vi till och med veta om albumet verkligen kommer den 10 september?

Jag tror Sommarkrysset har mellan en halv och en miljon tittare. Det är alltså inte riktigt lika stort som Allsång på Skansen men ändå ett program på bästa sändningstid med stor publik. Det ska bli intressant att se hur intresset för Tove stiger mätt som intervjuer, skivförsäljning, googlande, bloggande och annat. Här finns länkar till det mesta om du vill kolla. Kanske reagerar iTunes och Google snabbast?

Och visst ska det bli kul att se hur den här versionen av Million Pieces låter och ser ut.

Annonser

21 augusti 2010 - Posted by | Tove Styrke |

63 kommentarer »

 1. Jag har texten till Million Pieces på min blogg: nicoleannelen.blogg.se

  Kommentar av Nicole Ljungqvist | 13 september 2010 | Svara

 2. Tove sjöng Fleetwood Macs Go Your Own Way och ”en egen låt”, Million Pieces!? på invigningen av Bontniabanan.
  http://www.vk.se/Article.jsp?article=372265

  Kommentar av Peter | 28 augusti 2010 | Svara

 3. YES alltså 🙂
  Plats 5 på Tracks.

  Kommentar av Peter | 28 augusti 2010 | Svara

 4. Det verkar låta bra…
  http://saraspyssel.blogspot.com/2010/08/helgmys.html

  Kommentar av Tomas | 28 augusti 2010 | Svara

 5. Kanske Tove hörs i radion imorgon?
  P4 Västerbotten sänder direkt från Umeå mellan 11-13, och Tove spelar 12.35.
  http://sverigesradio.se/vasterbotten/

  Kommentar av Tomas | 27 augusti 2010 | Svara

  • Äh, dom sänder från Ö-vik, inte Umeå. Glöm förra kommentaren.

   Kommentar av Tomas | 27 augusti 2010 | Svara

 6. my friends tell me to stop
  not to worry they tell me to wait
  and see what happens

  ska vara ”start”, inte ”stop”

  Kommentar av Ella | 27 augusti 2010 | Svara

  • Det ska nog vara ”start” istället ja, tackar 🙂
   Är mycket möjligt att det finns flera fel, om vi hjälps åt kanske hela texten blir rätt.

   Kommentar av Peter | 27 augusti 2010 | Svara

 7. Det skulle verkligen vara en okonventionell skivlansering att låta artisten ljuga i radio om releasedatumet, strax innan sanningen publicerades i hälften av landets tidningar. Nä, det stämmer bara inte.
  Jag tror snarare att TT eller Sony har frångått mallen för korrekturläsning och faktakoll. Det skulle också kunna vara så att TT:s uppgifter är föråldrade, kanske från ett utskick i maj eller juni.
  Jag är fortfarande inställd på att vänta ett par månader till. 🙂

  Bra med en kalender på nya fansiten! Jag har ett tips på ett viktigt datum: 19 november, Toves 18-årsdag.

  Kommentar av Erik | 26 augusti 2010 | Svara

 8. Okej, på den här presentationen står det att albumet ”släpps i början på september”. När det inte står just den 10 september verkar det lite mer trovärdigt, för då kanske källan inte är Skånskan, Laholms tidning m.fl.
  http://www.botniabanan.se/?event=55

  Kommentar av Peter | 26 augusti 2010 | Svara

  • Du menar att de kan ha fått sin presentationstext direkt från Jelly Palm? Kanske. Å andra sidan…
   I Metros förra fredagsbilaga var TT-artikeln med, men Tove saknas helt i listan(!) Däremot nämner deras recensent Anneli Wikström Toves skiva som en av dem hon ser mest fram emot – och anger datumet 10/9.
   http://www.metro.se/se/misc/pdf/2010-08-20/SEWEE_2010-08-20.pdf (sid 7-8)
   Om man vill kan man tolka det som att de upptäckte felet i sista stund och rättade listan efter bästa förmåga, men missade sidoartikeln. Rent allmänt kan man se det som ett tecken på hur mycket fel det är i såna här listor.

   Kommentar av Erik | 26 augusti 2010 | Svara

   • Jag tycker att det finns en möjlighet att de fått informationen från annat håll än TT-Spektra i alla fall. Eller så har de bara skrivit början på september ändå.
    Ja, många fel verkar det vara i listorna. Robyn t.ex. är inte heller med i listan från Metro, men 6 september står det ju över och vid recensenterna. Likadant med Säkert!.
    Tove skulle vara i gott sällskap med Robyn, Säkert! och Britta Persson kan man väl säga. 🙂

    Kommentar av Peter | 27 augusti 2010 | Svara

    • Aha, det är faktiskt bara Håkan Hellström som nämns av recensenterna som också finns med i listan.

     Kommentar av Peter | 27 augusti 2010 | Svara

 9. MP plats 16 och MP remix plats 38 på iTunes.

  Tove intervju under Fashion Week.
  http://www.tramsit.se/video.php?id=1378

  Kommentar av Tomas | 25 augusti 2010 | Svara

 10. ingen som kan lägga upp låten på youtube?

  Kommentar av Jonas | 25 augusti 2010 | Svara

 11. Familjen-remixen finns nu tydligen på iTunes.
  http://twitter.com/tovestyrke

  Kommentar av Tomas | 25 augusti 2010 | Svara

  • Jag köpte den direkt, och jag tycker den är skitbra. Borde funka på dansgolven.
   (Den finns inte på Spotify, åtminstone inte ännu).

   Kommentar av Erik | 25 augusti 2010 | Svara

   • Väntar tills den finns på spotify/skiva, itunes tål jag inte med.

    Kommentar av Mattias | 25 augusti 2010 | Svara

    • Nu finns den på Spotify 🙂

     Kommentar av Peter | 27 augusti 2010 | Svara

     • gott, nog är orginalet en hel del bättre dock 😉

      Kommentar av Mattias | 27 augusti 2010 | Svara

    • Den finns ju på singel redan 🙂

     Kommentar av Camilla | 27 augusti 2010 | Svara

 12. Har ni hört Familjen-remixen på ”Million Pieces”? 🙂

  http://itunes.apple.com/se/album/million-pieces-familjen-remix/id389170219

  Kommentar av Jacob | 25 augusti 2010 | Svara

  • Den är grym. Färgerna på omslagen gör att remixen är som Super Mario 2 🙂

   Kommentar av Peter | 25 augusti 2010 | Svara

 13. Det är inte hon som twittrar ju, haha

  Kommentar av Sanna | 24 augusti 2010 | Svara

  • Nej uppenbarligen inte, men det vore kul om hon gjorde det. Det är inte alls ovanligt att kändisar av olika slag gör det.

   Kommentar av plingplong | 25 augusti 2010 | Svara

 14. Kul att Twittern kom igång också. Undrar om hon tänker skriva där själv eller om det enbart är för uppdateringar från skivbolaget.

  Kommentar av plingplong | 24 augusti 2010 | Svara

 15. Vilken sida ska man nu följa om man vill ha snabbast och bäst nyheter om Tove, denna eller den nystartade?

  Kommentar av Karin | 24 augusti 2010 | Svara

  • Den här! 🙂 Den nystartade är mest för att kunna ha långa diskussionstrådar och bygga en wiki.

   Kommentar av Roger Krook | 24 augusti 2010 | Svara

 16. Nu har jag äntligen lyckats få över Sommarkrysset till Youtube.

  Kommentar av Tomas | 24 augusti 2010 | Svara

 17. Snygg början till hemsida 🙂

  Kommentar av Camilla | 23 augusti 2010 | Svara

 18. En väldigt kunnig blogg av ett gäng popälskare skriver fint om Tove och den här bloggen 🙂 Scrolla ner till 2010-08-13.
  http://popgeni.blogg.se/2010/august/

  Kommentar av Tomas | 22 augusti 2010 | Svara

  • Med lite detektivarbete lyckades jag lista ut att signaturen cbj som ”faller pladask för” MP, och att ”Toves potential är hur stor som helst” är musikskribent på Östersunds-Posten. Han har skrivit om musik i snart 30 år, så han har väl hört det mesta och känner de flesta. Riktigt kul. Första svenska åsikten från en musikjournalist som jag har sett, och det är fantastiska sådana 🙂
   http://www.rootsy.nu/medarbetare.php?id=240

   Kommentar av Tomas | 22 augusti 2010 | Svara

 19. P3 har spelat MP tre gånger idag, för första gången. Det är ovanligt med tre spelningar en dag. Det gör 11 spelningar denna vecka. Inte 10 som jag skrev tidigare. Mest hittills alltså. Jag kollade listan noggrant en vecka i sommar, och med 11 spelningar då så hade MP varit i topp 3.

  Kommentar av Tomas | 22 augusti 2010 | Svara

  • Ja, fast den andra gången Million Pieces spelades idag var från Digilistan. Så den spelningen var inte från spellistan utan den blev som en bonus.

   Kommentar av Peter | 22 augusti 2010 | Svara

   • Och med det vill jag inte gnälla, utan jag vill framhålla att du hade rätt från början med 10 spelningar denna vecka 🙂

    Million Pieces är också bubblare igen på Mix Megapols Mix Topp 20. Det ska visst gå att rösta där varje dag, så rösta på 🙂

    Kommentar av Peter | 22 augusti 2010 | Svara

   • Aha. Jag läste nån gång att listan inte innehåller låtar som spelats i musikprogram, så jag reflekterade inte över digilistan, haha.

    Kommentar av Tomas | 22 augusti 2010 | Svara

  • Japp P3 vet vad de gör!!! Men Rix Fm har väl inte spelat den något? De spelar bara samma och samma låtar! Glömmer helt våran stjärna 😉

   Kommentar av Camilla | 22 augusti 2010 | Svara

 20. Svenska institutet har en blogg, ”The official gateway to Sweden”. Dom meddelade förra veckan världen om fem svenska låtar som spelats mycket i sommar.
  http://blogs.sweden.se/staffblog/2010/08/13/music-makes-the-summer/

  Kommentar av Tomas | 22 augusti 2010 | Svara

 21. hallå! Först vill jag tacka för en underbar blogg :-)Är här inne och läser titt som tätt!! Vet du vart man kan läsa om vart Tove kommer att åka på sin Club turné?
  Mvh Camilla

  Kommentar av Camilla | 22 augusti 2010 | Svara

  • Tack! 🙂
   Bokningen sköts av Jellypalm, kontaktinfo på officiella hemsidan. Men jag har bara hört Tove nämna turnén i en radiointervju.

   Kommentar av Roger Krook | 22 augusti 2010 | Svara

  • Hej! Det kommer nog att stå på hennes hemsida senare i höst, när skivan har släppts och hemsidan är klar.

   Kommentar av Tomas | 22 augusti 2010 | Svara

 22. Nu finns MP-klippet på TV4 Play
  http://www.tv4play.se/noje_och_humor/sommarkrysset?videoId=1.1753417

  MP ligger på plats 16 på Digilistan.
  MP har klättrat till plats 13 på iTunes.
  MP har spelats igen på Mix Megapol (enligt radiofy.se)
  MP verkar fortfarande ligga på A-listan i P3. Antal spelningar per vecka hittills: 4-5-6-9-10-10-8-8-10

  Kommentar av Tomas | 22 augusti 2010 | Svara

 23. Jo, framträdandet finns alltså nu att beskåda på TV4 Play.

  Kommentar av Tomas | 22 augusti 2010 | Svara

 24. Det var väldigt annorlunda mot Allsången, med singback till elektroniska instrument. Inte den där råa livekänslan, utan polerat och opersonligare. Men det var ju helt rätt för den miljön, att strama upp det lite.

  Hon var ju riktigt cool. Vilken hårding. Med ett tufft dansnummer bakom, och Tove precis som hon är, skulle hon kunna köra den här på en stor MTV Awards-gala om Kylie fick lämna återbud. Ingen skulle sakna Kylie.

  Hon är makalös på att, som Martin Stenmarck sade, ”tänka ett helt artistiskt framträdande”. Och blicken just när hon slutar sjunga och tittar åt sidan gör att jag får känslan av att hon inte bara äger scenen, utan världen.

  Kommentar av Tomas | 22 augusti 2010 | Svara

 25. Youtube!

  Kommentar av Sanna | 22 augusti 2010 | Svara

 26. Jag har inte kollat än, men MP har gått upp från 45:e plats till 18:e plats på iTunes (01:00, 5 timmar efter krysset).

  Kommentar av Tomas | 22 augusti 2010 | Svara

 27. La upp min inspelning från TV4 HD för dom som vill ha.
  OBS: Sommarkrysset spelas INTE in i HD utan denna är bara uppskalad men jag spelar hellre in från HD-kanalen då den inte ger hemska artifakter som den vanliga kanalen brukar ge vid livesändningar.

  Videon är i 1080i h264.

  http://www.tove-styrke.net/video/live/Tove%20-%20Million%20Pieces%20(Sommarkrysset%20-%20TV4%20HD%20-%201080i%20-%20DD5.1%20-%2021-08-2010)-MelC4Eva.ts

  Kommentar av Mattias | 21 augusti 2010 | Svara

  • Tackar, riktigt schysst att lägga upp den här också!
   Någon kanske kan koda om den här och lägga upp den på youtube också?

   Kommentar av Peter | 22 augusti 2010 | Svara

   • Be my guest, jag har aldrig pysslat med youtube så vet inte hur det fungerar men det finns säkert folk som gör 🙂

    Kommentar av Mattias | 22 augusti 2010 | Svara

 28. Det var jättebra och hon sjöng bättre än på Allsången.:)

  Kommentar av Jimmy | 21 augusti 2010 | Svara

  • Jodå, det gjorde hon! Men jag tycker hon sjöng bättre här. Det lät som hon hade mera koll

   Kommentar av Sanna | 21 augusti 2010 | Svara

 29. Måste säga att jag personligen gillade allsångsnumret bättre.. men det KAN ju vara för att jag var där 😉

  Kommentar av E | 21 augusti 2010 | Svara

 30. Jag tycker det här framträdandet var mycket bättre än på Allsången 🙂 Hon sjöng bättre

  Kommentar av Sanna | 21 augusti 2010 | Svara

  • visade dom något mer efter framträdandet? jag slog över till Barcelona-matchen istället 😉

   Kommentar av Mattias | 21 augusti 2010 | Svara

   • Nej, inget mer

    Kommentar av Sanna | 21 augusti 2010 | Svara

 31. Gillade hennes outfit ikväll 🙂

  Kommentar av plingplong | 21 augusti 2010 | Svara

 32. På gränsen till OT: En trevlig blogg med mycket musiknostalgi, roliga gamla annonser, och musiksläkten Östman (november -09)
  http://rogerlindqvist.blogg.se

  Kommentar av Tomas | 21 augusti 2010 | Svara

  • Den var bra! Gillar 70-talets dansbandsuniformer skarpt. Det finns en bok som heter ”Världens sämsta skivomslag” med mycket sådana bilder! 🙂

   Kommentar av Roger Krook | 21 augusti 2010 | Svara


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s