Tove Styrke Bloggen

Still crazy after all these years

Nu startar marknadsföringen av Tove Styrke

Tove Styrke är lös – och den här gången är hon inte att leka med!

Onsdag 27 okt

Nu kan man tjacka plåtar till Tove Styrkes konsert i Göteborg. Camilla tipsade.

Det bloggas en hel del om White Light Moment, här är en utrikisk Tove Styrke-diggare.

Tisdag 26 okt

Idag är det sooooool.

Det verkar inte gå att köpa White Light Moment som CD, iTunes eller nedladdning. Sony Music har bara sagt att låten kan ”avnjutas på radio” sedan igår. Anledningen? Tja, den kan ju vara att man frångått mallen för skivsläpp!

Skriv en kommentar om du hör White Light Moment på någon radiokanal.

Måndag 25 okt

Peter skrev kommentar nummer 2000 (två tusen) här på Tove Styrke Bloggen! (Den om spellistor i radio.)

Fredrik tipsar om en ny bild på Tove Styrkes Facebook: Omslaget till White Light Moment:

Fredrik tipsar om en ny bild på Tove Styrkes Twitter. Det verkar vara ett snapshot taget på stan och visar Tove Styrke, klädd i pälsmössa mot kvällskylan i Stockholm City.

Tomas tipsar om att White Light Moment spelats i P3 och P3 Svea idag.

Peter tipsar om Tove Styrke i teliareklam på Youtube.

Från och med i dag ska WLM enligt Sony Music ”gå att avnjuta på radion”. Kan de ha gjort någon deal med en reklamradiokanal eller kommer WLM att dyka upp lite överallt? Vi har redan hört White Light Moment i P3 och P4, Flipp eller Flopp och Fredagspanelen.

Söndag 24 okt

Sony Music har lagt upp en bild på Tove Styrke (den där hon ser ut som Lauren Bacall) på sin (inte Toves!) Facebook. Ännu ett tecken på att lanseringen av Tove Styrke och albumet är på allvar. Karro tipsade.

Tove (jag tror inte det är Sony) har lagt upp en bild från Space Invaders på twitter. För er som inte hade en Apple II 1983 kan jag berätta att Space Invaders är datorspelens motsvarighet till stumfilm. Men det var inte lika fin grafik med jordklot och grejer på Apple II. Kanske är bilden ett uttryck för Toves humor, hon har ju skämtat om att hon är mer som en gubbe än en tonårsflicka? Eller så är det en ledtråd att White Light Moment handlar om hur det känns att åka omkring i ett UFO. Eller nåt. Fredrik tipsade.

För övrigt brukar media kalla tjejer som fyllt arton kvinnor, så Tove  behöver inte vara flicka så länge till! (17-årig flicka kidnappad av UFO / 18-årig kvinna kidnappad av UFO.) Tove Styrke har sagt att hon kanske är den enda 17-åringen som inte drömmer om att få gå på krogen och köpa sprit, men hon är trött på att alltid vara yngst och det känns konstigt att spela på ställen där hon själv inte kommer in.

Deborah ”Blondie” Harry är 65 år och i princip spelar åldern på en sångerska ingen roll, men jag tycker faktiskt det ska bli skönt att slippa läsa tjafs om ölvakter och liknande. Tove Styrke skriver och framför musik, om hon dricker kaffe eller brännvin är väl hennes privatsak? Själv dricker jag kaffe just nu, om någon mot förmodan skulle vara intresserad.

Kopp på er, grevar och baroner!

Lördag 23 okt

White Light Moment hissad och dissad i Fredagspanelen Radio Västerbotten. Välj 17.00 fred 22 okt 2010 och spola fram 4 minuter. Humorn ligger i vem som sjunger och vem Anders Östman är…. Erik tipsade.

Tove Styrkes White Light Moment var med i Flipp eller flopp i P3 idag. Båda gästerna och 70% av lyssnarna trodde det var en flipp. Bra artist, bra röst, snyggt producerat med internationell känsla och en blivande hit i Sverige och kanske utomlands, trodde gästtyckarna. Rockaren Carl Norén hade hört Tove Styrke live och tyckte hon var ”punkigare” och mer i hans egen smak då. Musikjournalisten Jenny Seth var genomgående positiv och hoppades WLM skulle bli en hit. Dessutom tyckte hon den påminde om Pet Shop Boys! Intressant nog pratade ingen om Robyn. Hör programmet här.

White Light Moment lyrics har skrivits ner av Tomas och finns i en kommentar till det här inlägget. Uttrycket white light moment blir på svenska ungefär ”ett tillstånd av ren häpnad”. Om man läser texten handlar den om någon som vill brinna, fara genom rymden, överväldigas av färger och se hela universum i dina ögon. (Kan du se hela universum i mina ögon? Bra, då kan du kanske säga var min röda cykel finns?)

Man kanske kan säga att texten handlar om en ung kvinna som vill uppleva hänryckning. Kanske höra klockor ringa och se vågor slå mot stranden, som vi sade på stumfilmstiden. Eller så vill hon bara titta ut i den oändliga rymden och se stjärnor falla.

Förvirra min blick med droger och färger, skrev creddiga bohem-poeten Palle Andersson på femtiotalet. Kanske har den dikten varit en inspirationskälla, det är i alla fall mycket färger i White Light Moment

Förvirra min blick
med droger och färger från eldbergets
innersta gruva, min blick som stelnat
till del av kristallen. Lös min kropp
till knippen av brinnande muskler
med lysande oljor från sjungande
sällsamma öar, min kropp som
förfrusit till sanning. …

Regnbågen brinner
med nya färger som plötsligt steg upp
och förtärde de gamla. Himlen är
rusig av flammor och vindar som
natten fört samman från blodrikets
bortersta gränser.

Jag råkar  känna en diktare som var med i Palles gäng på femtiotalet. Han har berättat att de blandade kokain och heroin till något som kallades Speedball och gjorde dem helt borta. Palle blev snabbt nedgången och de italienska gatubarnen kallade honom Il Monstre (monstret) när han gick på soptippen och letade  efter slattar av morfin i gamla sprutor från sjukhuset. Poeten Lars Forssell kallade Palle ”Ett tragiskt geni och en tropisk fågel med brutna vingar”. Så börja inte knarka! Sök färgerna och hänryckningen i musiken istället.

Vad kan en hitlåt handla om? Sedan 1920-talet har i princip alla schlagertexter handlat om sex och (lycklig eller olycklig) tvåsam kärlek. Enligt ett hemskt rykte handlade Lill Lindfors låt Du är den ende om Jesus, men hon nekade till dessa anklagelser, texten handlade om en kvinnas kärlek till en man och ingenting annat! Men visst har det funnit undantag, proggarna kunde sjunga om att stoppa en tennismatch eller om kärleken till Sveriges Kommunistiska Parti.

En ljudmässig jämförelse som är svår att undvika är den med Robyns Dancing on my own. Själv tyckte jag det lät mer som Kim Wilde än Robyn när jag lyssnade första gången och kanske påminner White Light Moment även lite om Blondies Autoamerican.  Tove Styrkes och Robyns röster låter i mina öron helt olika. Jag tycker även att Robyns låt är mer dansgolvsfyllare medan Toves kan beskrivas som episk pop (stor låt) av klassiskt snitt. Million Pieces var i så fall mycket mer Robyn-inspirerad.

För övrigt tycker jag själv att White Light Moment är betydligt bättre än Million Pieces. Både för min personliga smak och som potentiell hit.

Robyns video fokuserar på hennes armhålor. Jag hoppas det kommer en video till White Light Moment och att den blir riktigt tjusig. Men visst, ett par snygga armhålor är aldrig fel.Ikväll är det Idol. Alice har hoppat av. Kanske för att hon misstänkte att hon ändå skulle åka ut och gjorde en sorti som gav mer uppmärksamhet i media? Kanske hade hon personliga skäl. Eller så fick hon bara nog. Men det är väl första gången någon i svenska fredagsfinalerna slutar frivilligt? Tydligen innebär detta att Minnah kommer tillbaka. The show must go on.

Att vara med i Idol kan väcka starka känslor och jag hoppas deltagarna har närstående som tar hand om dem. Bara att se sitt namn på löpsedlarna kan nog vara omtumlande för många. Men den som sig i leken ger får leken tåla och tusentals frivilliga står på kö om någon inte gillar läget…

Som bekant åkte Tove Styrke hem till Umeå och landade i vardagen efter Idol, istället för att stanna kvar i Stockholm och mediabubblan.

Torsdag 21 okt

N. Recensionsexemplar av albumet Tove Styrke har skickats ut. Erik tipsar om att Swedish Damian och Oswalds Popcorn diskuterat på Twitter. De tycker skivan är bra, men kallar den experimentell och The Knife-inspirerad för att vara gjord av en ex-Idol. (Se respektive Twitter eller Eriks kommentar.) Men Erik påpekar att Damian bara har hört White Light Moment, tydligen har bara Oswald (som skriver skivrecensioner i QX) fått ett recensionsex av albumet.

Swedish Stereo skriver om White Light Moment: ”just shockingly brilliant”.

M. Erik  tipsar om ett sätt att höra Tove Styrkes White Light Moment och samtidigt rösta på den rackarns käcka umeflickan: P3 Flipp eller Flopp, låt 1! Programmet sänds i morgon fredag efter klockan 10.

L. På Toves Facebook frågar Sony Music vad man tycker om Tove Styrkes nya hemsida. Ja, vad tycker man? Ett minimikrav är väl att det finns de senaste nyheterna, lite grundläggande fakta och länkar till att höra och köpa musik. Om fansen vet att man kan lita på officiella hemsidan kan den kanske bli det nav i marknadsföringen som den ska vara.

Konserterna sköts av Sonys nya bolag Jellypalm, så det funkar med en länk dit om man inte vill uppdatera informationen på två ställen varje gång. Genom magin med flöden kan man binda ihop olika sajter så nyheter kommer upp på alla ställen samtidigt. Nu ser man till exempel de senaste inläggen på Twitter på hemsidan.

Man ska inte behöva privatspana för att hitta var man bokar albumet eller en konsertbiljett. Just nu finns det länkar till iTunes, Spotify, CDON och Bengans. Dessutom finns det en Idol-logo utan länk. Här är albumet på Ginza.

Det kommer nog snart, men det vore kul med en lite informell blogg som tipsade om teve- och radioprogram, nya bilder, bra recensioner och sånt.

Onsdag 20 okt

K. Kampanj för albumet Tove Styrke. Bengans har en helsida för albumet, med en ny bild. Jeepers creepers, where’d ya get them peepers? Med den blicken får Lauren Bacall akta sig:


J. Tove – nu på Jellypalm. Sony Music har startat bokningsbolaget Jellypalm, för att ge sig in i livebranschen. En av de allra första artisterna är Tove Styrke. Nu finns det info om hennes spelningar här!

I. Tove Styrke does reklamradio: Peter tipsar om en telefonintervju i Mix Megapol. Gå till Lyssna igen och lyssna på Eftermiddag med Pär 2010-10-19. Intervjun är 17.11, men klicka på 16.00 och hoppa fram 11 minuter så får du höra Tove.

Troligen kommer vi att få se fortsatta marknadsföringsaktiviteter fram till albumsläppet. Samma som att vi kan se fram emot att få se och höra mer av Tove Styrke den närmaste tiden!

H. Around the world with Tove Styrke: Enstaka bloggare utomlands upptäcker Tove Styrke och det tycks ofta vara via musikbloggar som skriver om Idol och svensk musik. När de väl har fått Tove Styrkes namn är det bara att söka på Youtube, men det är ju svårt att söka efter någon som man inte känner till. En karriär utomlands kräver en medveten planering och tills vidare kan man väl se spelningar i indonesisk radio och liknande som en kul grej. Här är en twitter från Scandipop.

Däremot kan det nog bli en del skivförsäljning i de nordiska länderna. I Norge ser man av tradition på svensk teve, Finland har en svenskspråkig befolkning och Södra Sverige och Danmark räknas båda till Öresundsregionen. Och detta är inget nytt: Alice Babs gjorde stor succé i Norge och Danmark under andra världskriget – trots att jazzmusik egentligen var förbjuden av den tyska ockupationsmakten.

Tisdag 19 okt

G. Ryktet om Tove Styrke tycks gå. Intresset ökar starkt mätt som ungefär tre gånger fler googlingar och besök här jämfört med igår.

F. Förmiddagskaffe med Tove Styrke i P3 Populär. (Lyssna på radioprogrammet som sändes i förmiddags.) Det här är intervjun som blev uppskjuten. En tanke slår mig: Kan det vara så att man sköt på intervjun för att få ”andra singeln” klar och kunna smygspela den i programmet? Annars ska singeln tydligen ”släppas i radio” 25 oktober, alltså på måndag. Det låter som om det inte blir någon fysisk singel, men nedladdning bör det väl bli?

Erik tipsar  om hur man gör för att höra hela White Light Moment. Gå till sändningsarkiv och lyssna på tisdag 19 oktober. Hoppa till 00.35.

Om Million Pieces var ett skott i mörkret så är det här en fullträff mitt i planeten på zombien. Det känns som en klockren hit och den sitter där den ska redan efter första lyssningen. Med tillräcklig exponering i media torde White Light Moment kunna ge veteranerna på listorna en rejäl match. MP:s finurliga blippande kunde kanske vara lite krävande, här är det mer raka bananer. Och Tove Styrkes päron kan vara stolta.

Tove Styrke har skrivit låten tillsammans med Jan Kask och Peter Ågren ( men vem/vilka som skrivit text och musik framgår inte riktigt tydligt). Ganska imponerande med tanke på att Tove Styrke inte hade skrivit någon musik alls innan hon började arbeta med albumet i våras.

Tyvärr klipps låten White Light Moment efter några sekunder om man bara klickar på intervjun. Men vi får veta:

1. Att Tove Styrke flyttat till en egen lägenhet i Stockholm.
2. Att Tove Styrke började skriva låtar först i våras.
3. Att Tove Styrke inte går i skolan längre.
4. Hur Tove Styrke kom med i Idol.
5. Varför albumet tog så länge att göra.
6. Att det ska bli skönt att fylla 18 så hon kommer in på ställena där hon spelar.
7. Sist men inte minst frågan alla ställer sig:

Vad tycker Tove Styrke egentligen om oss som har henne och hennes konst som ett stort intresse?

Tove Styrke säger att hon blir jätteglad om folk intresserar sig för det hon gör och tycker det är bra. Om folk tycker det är kul att skriva om hennes musik så kan de väl fortsätta med det.

Journalisten sade att fanbloggarna skriver om vad som händer i Toves liv, men hon måste ha hamnat på Aftonbladet eller Flashback i misstag. Vi skriver inte om vad som händer i Toves liv, vi skriver om Toves låtar, albumsläpp, spelningar och hur skivbolaget marknadsför henne. Ibland skriver vi om intervjuer i radio, för att de är en del av denna marknadsföring.

E. Turné i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå i december:

08 dec   MALMÖ DEBASER (WARRIORS)
09 dec   GÖTEBORG PARKEN
11 dec   UMEÅ SCHARINSKA
17 dec   STOCKHOLM DEBASER MEDIS (SHAPE UP!)

D. Album och miniturné skriver SvD

C. ”Skivan klar. Stor gladhet” meddelar Tove Styrke på Twitter.

B. Äntligen ett pressmeddelande med alla fakta:

”White Light Moment”, skriven av Peter Ågren (The Amplifetes), Janne Kask samt Tove själv, är andra singeln från Toves kommande självbetitlade album och kommer att kunna avnjutas på radio från 25 oktober.
12 november släpps äntligen debutalbumet ”Tove Styrke”, producerat av blandandra Patrik Berger (Robyn), Peter Ågren (Amplifetes), Janne Kask (Lake Heartbeat) och Lotus & 2manyfreckles,

Tracklist:
1 Beating On a Better Drum
Berger/Berger/Styrke
Produced by Patrik Berger
Mixed by Anders Hvenare @ Electrophonic Analogue

2 Stalker In Your Speaker
Berger/Berger
Produced by Patrik Berger
Mixed by Anders Hvenare @ Electrophonic Analogue

3 High And Low
Berger/Berger/Styrke
Produced by Patrik Berger
Mixed by Anders Hvenare @ Electrophonic Analogue

4 Million Pieces
A.Olenius/LLZ
Produced by Lotus &2manyfreckles
Mixed by Anders Hvenare @ Electrophonic Analogue

5 Chaos
Styrke/Bao
Produced by Lotus &2manyfreckles
Mixed by Peter Manson at MIR Studios

6 Close Enough
Ågren/Kask/Styrke
Produced by Peter Ågren and Jan Kask
Mixed by Anders Hvenare @ Electrophonic Analogue

7 Bad Time For A Good Time
Berger/Berger
Produced by Patrik Berger
Mixed by Anders Hvenare @ Electrophonic Analogue

8 Love You and Leave You
Paw
Produced by Paw
Mixed by Anders Hvenare @ Electrophonic Analogue

9 Four Elements
Styrke/Bao
Produced by Lotus &2manyfreckles
Mixed by Peter Manson at MIR Studios

10 Walking My Daydream
Ågren/Kask/Styrke
Produced by Peter Ågren and Jan Kask
Mixed by Anders Hvenare @ Electrophonic Analogue

11 White Light Moment
Ågren/Kask/Styrke
Produced by Peter Ågren and Jan Kask
Mixed by Anders Hvenare @ Electrophonic Analogue

A. Tove Styrke var med i P3 Populär på förmiddagen idag, 10-12. White Light Moment spelades.

Måndag 18 okt

1. Ny officiell hemsida!

2. Låtlista för albumet!

3. Tomas tipsar om ett nytt tecken på begynnande marknadsföring av Tove Styrke. Man kan vinna kompletta tove-konserter på modesajten minoutfit. Dessutom en ny bild! Tillsammans med bilderna vi redan sett hos Severus Tenenbaum och Tommie X tycks det finnas en hel del nytagna bilder i olika stilar i beredskap inför det stora slaget. Känns lovande.

4. Tomas tipsar om att Tove Styrke twittrat från sin mobil. Det är en bild från en studio och texten ”mastering”. Bilden är skickad via twitpic omkring midnatt. Tove Styrke är alltså i studion för att ”mastra” och det blir bevisligen både söndags- och kvällsarbete.

5. Missa inte Tove Styrke i P3 Populär i morgon tisdag, klockan 10-12.

6. Biljett-tävlingen finns även på Hype by mood. Där framgår att det blir konserter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Tomas tipsade. Så här funkar tävlingen:

”Fem vinnare vinner 2 biljetter till Tove Styrkes spelningar i Stockholm, Göteborg eller Malmö, inklusive boende på Best Western Hotels och tågresa tur och retur. De vinner också varsin goodiebag med HYPE-produkter och Tove Styrkes album. Fem vinnare vinner varsin goodiebag. För att kunna utnyttja hotellövernattningen krävs att den tävlande har fyllt 18 år eller reser i målsmans sällskap.”

7. I morse hade man en utlottning av signerade skivor på officiella Facebook, men den försvann. Erik tipsade.

8. Sony Music har idag skaffat en sponsrad länk (annons) med reklam för officiella hemsidan (nya adressen) till höger om SERP när man googlar Tove Styrke. Tomas tipsade.

9. Tomas tipsar om att samma skivbolag snyggat till Tove Styrkes Twitter ikväll. Bakgrunden ser ut som en bergvägg eller nåt.

10. Jag själv kan tipsa om att Tove Styrkes Myspace verkar ganska död, 15 vänner och 2 kommentarer. Kanske prioriterar man inte att fixa till den? Kanske håller Myspace på att bli ute?

Äntligen drar marknadsföringen av Tove Styrke igång, i god tid före albumsläppet. Det här inlägget kommer att uppdateras den närmaste tiden. Skriv en kommentar när du hittar något nytt!

Ta en titt på Tove Styrkes officiella hemsida till att börja med. Äntligen en proffsig hemsida med det minimum av prylar som man förväntar sig!

Och tro’t om du vill, där finns en låtlista där du kan se vilka låtar Tove själv varit med och skrivit. Under våren läckte det ut en del information om kommande låtar. Det visar sig nu att en del var skisser och experiment. Jag får en känsla av att man har jobbat mycket med Tove Styrkes och debutalbumets stil, sound och image. Knappast ett vanligt Idol-album, alltså. Att Tove varit med och skrivit så mycket är häftigt, hon var ju en av få Idol-deltagare som inte pratade om egna låtar.

Tomas tipsar om att Patrik Berger skrivit Dancing on my own åt Robyn. På Tove Styrkes album har Berger skrivit två låtar ensam och två tillsammans med Tove. Och debutanten har gjort låten Chaos helt själv, både text och musik!

Cheezus, det här kommer att bli såååå bra…

Länkarna till Tove Styrkes officiella sajter plus privatspaning finns under Länkar i menyn. Efter snart ett år kommer länksamlingen nu till användning.

Apropå privatspaning: Trots tystnaden (fram till idag) har det funnits intresse för TS. Om man jämför ”Tove Styrke” och ”Erik Grönwall” i Google Trend på en skala från noll till hundra får Tove Styrke 66 och Erik Grönwall 38. Hennes kurva ligger hela tiden över och Erik var nere på noll googlingar 9-14 oktober.

Och: Ingen söker på ”Erik Grönvall”, så den gubben gick inte! Absolut ingen söker för övrigt heller på ”Idol-Tove”. Statistik är festligt.

Jag kan inte låta bli att testa några andra artister och upptäcker en del kul grejer, till exempel att alla googlade Christer Sjögren den 6 oktober. (Surprise: Han var på teve då.) I årets Idol är Geir Rönning den mest googlade med Jay Smith som god tvåa, vad det nu innebär. Topparna fanns 1, 8 och 15 oktober – syns man i rutan så finns man.

Man kan även se statistik om allt googlande som sådant. I Sverige ökar ”Idol” mer än ”Sverigedemokraterna”. I Tanzania är det fler och fler som googlar ”Dodoma University”.

På tal om Tanzania, idag har Tove Styrkes polare Tommie X startat en ny blogg. Blir säkert en bra källa till info + ett och annat gott skratt. Dessutom skriver han en riktigt bra skvallerspalt i Cosmopolitan, för den som vill hänga med och till exempel få veta att Kelly Osbourne har blivit smal och Amy Winehouse drogfri. (Tommie X är en av de stylister som Sony Music tagit in i projektet med marknadsföringen av Tove Styrke.)

Annonser

18 oktober 2010 - Posted by | Tove Styrke |

82 kommentarer »

 1. Oswald/Ken Olausson twittrar att hans recension har publicerats i tidningen QX. Jag hittade en PDF-version:
  http://www.qx.se/uploads/06/7c295df893668f37ff8823791a4713.pdf

  Under rubriken ”Starkt, Styrke” (kul!) är texten positiv utan att vara direkt översvallande, och avslutas med ”här har en av de få Idolartister som inte lär behöva gå genom Melodifestivalen för att skaffa sig en riktig karriär. Sveriges nya elektropophopp heter Tove Styrke.”
  Favoritspår är White Light Moment, Chaos och Love You and Leave You
  Lite snålt betyg kan tyckas: 3/5.

  Kommentar av Erik | 27 oktober 2010 | Svara

  • Härligt! Han är kanske försiktig med poängen. Jag kollade äldre nummer, och Robyns Body Talk pt 2 fick också betyget 3 (septembernumret), trots att han säger att hon är i en klass för sig.

   Kommentar av Tomas | 27 oktober 2010 | Svara

  • Jo, så är det nog. Eller så är betyget 4 maxbetyg i QX. I septembernumret ger han Hurts debutplatta betyget 4, trots att det är ”en av årets bästa skivor, och den bästa debuten på år och dar”.

   Kommentar av Tomas | 27 oktober 2010 | Svara

 2. Såg precis att det nu går att boka biljetter till Toves konsert i Göteborg via Ticnet.
  http://www.ticnet.se/search.php?tm_link=tm_homeA_header_search&language=sv&keyword=tove+styrke

  Kommentar av Camilla | 27 oktober 2010 | Svara

 3. Nu är Tove den åttonde mest bokade skivan på CDON, i hälarna på Pink och Bruce.

  Kommentar av Tomas | 27 oktober 2010 | Svara

 4. Jag tycker det låter som ”We’ll stay out of sight” istället för ”We´ll stay in a sigh”

  Kommentar av ERFA | 27 oktober 2010 | Svara

 5. WLM spelades nyss på p3. Ca 8:10. så jävla bra!

  Kommentar av anton | 27 oktober 2010 | Svara

 6. Tove har möjlighet att få grammisar i januari, då skivan släpps före 30 november. Hon kan få max åtta stycken tror jag, hehe.
  http://www.ifpi.se/?page_id=98

  Han från Universal har skrivit lite mer, scrolla ner.
  http://www.popdrommen.se/

  Snacket kanske går i skivbolagskretsar, att det kan bli en höjdare. Det vore kul med grammisgalan.

  Kommentar av Tomas | 26 oktober 2010 | Svara

 7. Hoppas att albumet kommer ut på spotify då det är de ända jag lyssnar på:) annars kommer jag köpa skivan och lägga in de på min mobil och spotify!:=)

  Kommentar av Fredrik | 26 oktober 2010 | Svara

 8. Någon som jobbar på konkurrenten Universal skriver att Toves album ”kan bli det bästa svenska albumet nu i vinter”, och ”Vill höra mer musik nu, Sony Music!”. Kul!
  http://www.werun.se/blogg/popdrommen/?p=583

  Kommentar av Tomas | 25 oktober 2010 | Svara

 9. Vi såg ju på Twitter att Ken Olausson aka OswaldsPopcorn hade fallit för WLM, men var en aning avvaktande till albumet. Nu kommer en ny hyllning till WLM på hans blogg, och han avslöjar också att den kommande recensionen i tidningen QX kommer att bli positiv.
  https://tovestyrkebloggen.wordpress.com/2010/10/18/nu-startar-marknadsforingen-av-tove-styrke/#comment-2101

  Kommentar av Erik | 25 oktober 2010 | Svara

  • Och här är den rätta länken. 😛
   http://kempagbg.blogspot.com/2010/10/laget-just-nu-vecka-1043.html

   Kommentar av Erik | 25 oktober 2010 | Svara

   • En bra bit upp på bra-listan, alltså. Härligt!

    Kommentar av Tomas | 25 oktober 2010 | Svara

   • Och det kanske är så, att dom galna låtarna kräver några lyssningar innan man fattar hur bra dom är (eftersom han var avvaktande först, och berömmer den nu).

    Kommentar av Tomas | 25 oktober 2010 | Svara

 10. Hittade ett klipp på youtube från Telia Smartphonejakten där Tove sjunger en snutt på Million Pieces och en ny låt?

  Kommentar av Peter | 25 oktober 2010 | Svara

 11. Ännu en bild på tove på hennes fan sida på facebook!:)

  Kommentar av Fredrik | 25 oktober 2010 | Svara

 12. Skulle inte WLM börja spelas på radio idag? Den finns inte på P3:s spellista för denna vecka.
  http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2018&grupp=6164&artikel=4122729

  Kommentar av Tomas | 25 oktober 2010 | Svara

  • Update: Den spelades i eftermiddags på P3, och har spelats några gånger i nätkanalen P3 Svea idag. Den har bara inte kommit in i låtlistan ännu, det var nog lika när MP kom. Idag har både MP och WLM spelats i P3. Coolt.

   Kommentar av Tomas | 25 oktober 2010 | Svara

   • Då spellistan kommer ut i förtid så är väl de nya låtarna inte alltid med den första veckan de egentligen ligger på listan (genom att de spelas ofta)? Nya låten med Lykke Li kommer nog börja spelas den här veckan också så den borde också varit med på v.43.

    Kommentar av Peter | 25 oktober 2010 | Svara

 13. Ännu en bild på http://twitpic.com/30kwzp denna gången dock på tove !;D

  Kommentar av Fredrik | 25 oktober 2010 | Svara

  • Haha, hon ser ut som en liten ekorre i den där mössan.
   Coola rockern Jay Smith kände sig tvungen att påpeka att han själv rivit sönder sina jeans och inte köpt dem så. Här ligger han dock i lä. Tur att hon har långkallingar under – så hon inte fryser. 🙂

   Kommentar av Erik | 25 oktober 2010 | Svara

 14. Någon har gjort ett försök till klubbremix av WLM. Förmodligen en privatperson. Jag vet inte så mycket om subkulturen att göra remixar, men det känns som att låten skulle passa sig för det.

  Kommentar av Tomas | 24 oktober 2010 | Svara

  • Jag vet inte riktigt, jag sätter etiketten bass-boost-fulremix på den. Den förstör låten.

   Kommentar av Peter | 24 oktober 2010 | Svara

 15. Tove finns högst upp på bilden på sony musics facebooksida =)
  http://www.facebook.com/SonyMusicSwedenOfficial

  Kommentar av Karro | 24 oktober 2010 | Svara

 16. En ny bild twittrad på twitter: http://twitpic.com/308z4b , fattar dock inte bilden?:P

  Kommentar av Fredrik | 24 oktober 2010 | Svara

  • Nu fick vi någonting att fundera på 🙂

   Kommentar av Peter | 24 oktober 2010 | Svara

 17. Jag blev tagen av Minnahs twist. Det kändes autentiskt. Gesterna och uttrycken. I skarven mellan 50- och 60-talet. Shangri-las eller nåt liknande. Samtidigt som det kändes som det var hennes låt och vid den tiden. Raggarbilarna parkerade utanför. Det var bara limpan i frillan som fattades. Proffsigt gjort. Ett av de stora idol-ögonblicken enligt mig. Och hon är helt cool, som om hon gjorde det bär numret för hundrade gången. (Off Topic, jag vet.)

  Kommentar av Tomas | 23 oktober 2010 | Svara

  • Jag tyckte faktiskt att Minnah var otroligt mycket bättre än Linnea ikväll. Jag var själv och tittate på det, men jag gav henne en applåd där i soffan. Det brukar jag aldrig göra, haha. Jag håller på Geir, Linnea och Minnah. Jag var lite små ledsen förut innan det började för att Alice hade hoppat av, men efter Minnahs framträdande så hade jag helt och hållet glömt bort det. Det var skit proffsigt och att hon bara hade övat en dag på det där var otroligt duktigt gjort. Nu vill jag nästan att hon ska vinna, lol

   Kommentar av Sanna | 23 oktober 2010 | Svara

  • Håller med. Hennes comeback var så lysande att man nästan kan tro det var uppgjort. 🙂

   Kommentar av Roger Krook | 23 oktober 2010 | Svara

 18. du är sjukt bra. bara så du vet

  Kommentar av Idolen | 22 oktober 2010 | Svara

 19. Intressant att höra vad Jenny Seth säger om Tove i Flipp eller Flopp. Hon är krönikör och albumrecensent i Aftonbladet…

  Kommentar av Tomas | 22 oktober 2010 | Svara

  • Kul att dom inte trodde det var svenskt, att dom sade att den är internationellt gångbar och att dom hoppas England får nys om låten! Kul också att dom fick in massa spontana mail när dom spelade låten i förrgår, där folk skrev att det var en grym låt.

   Bra förklarat om texten. Jag fattade inte först, tyckte raderna var osammanhängande, men nu hajar jag det hela.

   Haha, armhålor! Rolig, du. 🙂

   Kommentar av Tomas | 22 oktober 2010 | Svara

  • Killers nämndes också, det är lite speciellt för oss som följt Tove.
   Undrar när Carl Norén hade hört Tove live. På Rockbjörnen antagligen.

   Jenny Seth har länge varit ett skämt för mig, men jag måste erkänna att hon har haft vettiga synpunkter de gånger jag hört henne i Flipp eller flopp. Ändå har hon nästan komiskt dålig koll på svensk pop i allmänhet och idoldeltagare i synnerhet.
   Det blev en kul twist när hon pratade om England och sa ”det kan bli en Agnes”. Hon skrev nämligen en krönika förra året om idolvinnare där hon menade att man aldrig hörde talas om t.ex. Agnes längre. Den råkade publiceras samma dag som Agnes blev etta på brittiska iTunes. 😛

   Vi kan i alla fall konstatera att de är fel ute om målgruppen. ”Väldigt unga”. Ja eller hur? 😉

   Kommentar av Erik | 22 oktober 2010 | Svara

 20. Undrar om dom spelar upp WLM för bedömning i Fredagspanelen i morgon 🙂

  Kommentar av Tomas | 21 oktober 2010 | Svara

  • Du skojade antar jag, men det var precis vad som hände. Båda damerna dissade den, ”irriterande syntar blipp blopp”, innan Anders som tydligen hade hållit masken ryckte in och höjde den till skyarna. Sen blev det en hel del generade gapskratt och pikar fram och tillbaka. Rätt underhållande faktiskt.

   Kommentar av Erik | 22 oktober 2010 | Svara

 21. ”De tycker skivan är bra, men kallar den experimentell”. Ja, det är väl dom ”galna” låtarna dom menar antar jag. Men det skulle även vara ”stora” låtar. En av dom är väl WLM, men det bör alltså vara flera sådana.

  Kommentar av Tomas | 21 oktober 2010 | Svara

  • Nja, Damien som nämner ordet experimentell har inte ens hört skivan. Han frågar ju Oswald hur det låter.
   Oswald säger ”inte särskilt insmickrande” och att det inte finns fler danshits av samma typ som WLM (som han älskar), men att det är ett bra album.

   Kommentar av Erik | 22 oktober 2010 | Svara

 22. Haha, kommentar på Flippåflopp-sidan. ”Låten låter ungefär som om Familjen skulle göra en låt åt Kylie. ” Själv är det här egentligen inte min sorts musik. Jag är mer akustiskt lagd. Jag gillade dock tidig elektronisk musik som Jean-Michael Jarre och Kraftwerk, bland andra. Men när dom på 90-talet (med Cheironstudion och Andreas Carlsson) började låtmakeriet med att fundera över vad som säljer bäst, innan dom skrev låtarna, och det resulterade i Britney, Spice Girls, boybanden och andra könlösa fabriksprodukter så tröttnade jag på syntvågen. Men jag tycker faktiskt det här är riktigt bra. Toves musikpreferenser för andra stilar försvinner inte för att hon gör elektropop. Det är inte heller könlöst. Hon lägger ju in massor av attityd i sången. Rock´n´roll 🙂

  Färgstark text, förresten:

  I want a perfect moment
  I wanna go tonight
  I wanna see the star shoot
  Out of the pitch black sky

  I wanna start a fire
  I wanna burn tonight
  I wanna world in motion
  I wanna see the signs

  Race through my mind

  All I want now is a white light moment
  Come with me tonight
  Monochrome city
  The colours fading
  Watching the world in your eyes

  Take me around the planet
  Take me through space and time
  Paint me a perfect picture
  Make shure you cross the line

  Dont let the colours scare you
  Its just a state of mind
  We´ll stay in a sigh

  / Refräng /

  / Vers 1 /

  I wanna world in motion
  I wanna see the signs

  Race through my mind

  / Refräng /

  /: In your eyes :/

  Kommentar av Tomas | 21 oktober 2010 | Svara

  • Tycker precis som dig, jag är lyssnar mest på akustisk(som bob dylan osv). Men de två låtar jag hört(MP & WLM) tycker jag är bra och lyssnar på den:) Elektroniskt är egentligen inget jag brukar gilla, bara enstaka låtar, och dessa två är några av dessa:)

   Kommentar av Fredrik | 22 oktober 2010 | Svara

   • Så du blev förbannad på Newport 65? Haha, just kiddin. Jag är bara nyfiken om ni med akustisk musik här även inkluderar elektrisk, i motsats till elektronisk.

    Kommentar av Giorgio | 30 oktober 2010 | Svara

 23. Det har hänt tidigare att en idoldeltagare lämnade, första året lämnade Angel och gav sin plats åt utröstade Filip 🙂 men han o Alice är de ända som har gjort det tror jag.

  Kommentar av Fredrik | 21 oktober 2010 | Svara

 24. Albumet har skickats ut till musikkritikerna. Hittade en dialog på Twitter mellan OswaldsPopcorn, som skriver för tidningen QX, och Swedish_Damian (SwedishStereo).

  (onsdag e.m.)
  Oswald: Är helt kär i Tove Styrkes nya singel. Väldigt Robyn/DancingOnMyOwn-ish.
  (torsdag morgon)
  Oswald: Lyssnar på Tove-skivan på Tuve-bussen.
  Swedish_Damian: What’s your estimate of this album for now? How many White Light Moments are we gonna get?
  Oswald: Truly? One… 😦 It’s not a very ingratiating (=insmickrande) record. Think an Idol version of The Knife.
  Swedish_Damian: Ah, that’s pity. Hope it’s just the album that listener can fall for not directly
  Oswald: I kinda I like it though. Maybe just ‘cause they are trying to do something different with an Idol artist in Sweden for once
  Oswald: …and it IS a good album. There are just not that many ”dance your ass off”-moments as WLM might have suggested. 🙂
  Swedish_Damian: WLM is the most commercial track, I actually expected it will be mostly experimental music so I’m ready for anything 🙂
  http://twitter.com/OswaldsPopcorn

  Låter bra, tycker jag. 🙂

  Kommentar av Erik | 21 oktober 2010 | Svara

 25. WLM testas i ”Flipp eller flopp” på P3 imorgon efter kl. 10 någon gång.
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2785&artikel=4119350

  Kommentar av Erik | 21 oktober 2010 | Svara

 26. Först vill jag tacka för denna underbara blogg. Man hittar just nu mer information om Toves konserter och skiva än man gör på hemsidan 🙂

  Jag blev också helt såld på Tove under kvalveckan på Idol. Hon är verkligen något alldeles extra.

  Kommentar av Camilla | 21 oktober 2010 | Svara

 27. Jag blev nyfiken på Warriors och Shape Up! på Debaser. Shape Up! är en klubb från Umeå som nu gör som Tove och flyttar till Stockholm.
  ”I fyra år har Shape Up! visat Umeå hur man styr upp fester. Nu är det dags för Stockholm att ta del av framgången. Nina Kienast, Ingrid Ogenstedt och Magnus Öberg som driver klubben har sedan starten alltid haft höga ambitioner och försöker vid varje datum ordna en kväll utöver det vanliga. Man har knäckt dansgolv, krossat decibelmätare och fått Umeå kommun att införa danstillstånd. Lokalen smyckas alltid och görs om till något eget – det ska märkas att man är på Shape Up! och ingen annan stans.
  I Umeå har de tagit upp högaktuella artister och djs från olika delar av Sverige och hela världen. Danger!, Mixhell, Shout Out Louds, TTA, Embassy, Aeroplane och Jeans Team för att nämna några har förgyllt kvällarna i Norrlands huvudstad. Dessutom var det på Shape Up! JJ gjorde sin allra första spelning och Classixx sin första Sverigespelning.
  Ett naturligt steg är nu att flytta koncept och klubb till Sveriges huvudstad, bli den första klubben i landet att köra parallellt i två städer och fortsätta boka in liveband och djs inom genrerna electro och indie som om det inte fanns en morgondag. ”
  Ser ut att bli riktigt bra!
  http://www.debaser.se/klubbar/111/

  Kommentar av Peter | 20 oktober 2010 | Svara

  • Det är inte heller direkt några lokala diskon som bokat henne. Stora ställen i storstäderna. Då skulle man kunna dra slutsatsen att jellypalm fått mycket förfrågningar, och dom valt bland dom största/bästa till miniturnén före jul. Debaser har haft stora namn, till exempel så har Bob Dylan stått på samma scen som Tove, på Medis. Men Carnegie Hall verkar inte ha ringt. Ännu. 🙂

   Kommentar av Tomas | 20 oktober 2010 | Svara

 28. Tove Styrke är den 15:e mest bokade CD:n på cdon, och skivan har väl egentligen inte börjat marknadsföras än.
  http://cdon.se/musik/kommande/

  Kommentar av Tomas | 20 oktober 2010 | Svara

  • Plats 14 nu.
   Jag såg den första gången i lördags kväll kring plats 40. Sen har den gått stadigt uppåt, 30:e söndag kväll, 23:e måndag kväll och 20:e tisdag kväll.
   Hoppas den tar sig i in i topp 10 snart, så att omslagsbilden visas. Den väcker uppmärksamhet.

   Kommentar av Erik | 21 oktober 2010 | Svara

 29. Bengans har nu en hel sida om Tove Styrke med en ny rätt så snygg bild 🙂
  http://www.bengans.se/campaigns/tove-styrke
  Men texten (”Tove har varit med och skrivit på fem av albumets elva låtar, och producenten Patrik Berger har varit med och producenterat/skrivit på flertalet av dem.”) stämmer ju inte riktigt.

  Kommentar av Peter | 20 oktober 2010 | Svara

  • ”Under 2009-upplagan av Idol var det inte svårt att lista ut vem som skulle bli den stora vinnaren av tävlingen.”
   Haha, nej det var som att släppa in ett fullblod i ett lopp med islandshästar.

   Kommentar av Tomas | 20 oktober 2010 | Svara

   • Mja, nu i efterhand kanske. Jag blev mest glad när Tove var med och tog ingenting för givet. Sen blir ju inte Tove bättre av att vi trycker ner dom andra som var med.

    Kommentar av Peter | 20 oktober 2010 | Svara

    • Inte först nu för mig. Jag var såld redan vid slutaudition. Troligen inte för Sony heller, som enligt Tove ”pratat om det ett tag”, när hon fick kontrakt då hon åkte ur.

     Kommentar av Tomas | 20 oktober 2010 | Svara

     • Något väldigt speciellt var det med kvalveckan, jo då blev jag också såld.

      Kommentar av Peter | 20 oktober 2010 | Svara

     • För mig gick det i flera steg. Vid första audition tyckte jag hon var duktig och en klar kandidat för topp 10. Efter slutaudition var hon den jag var allra mest nyfiken på, och efter 90 smått skakiga men magiska sekunder i kvalet visste jag att jag skulle köpa hennes skiva. Ett klassiskt idol-ögonblick!

      Kommentar av Erik | 21 oktober 2010 | Svara

     • Jag började titta först vid första fredagsfinalen (har lite svårt för uttagningsmobbningen) och blev helt BLOWN AWAY av hennes Hot’n’Cold. Reste mig raklång ur soffan och bara gapade av hänförelse. Aldrig sett sådan lysande STJÄRNKLASS i tävlingen förut (utom kanske Agnes i finalen).

      Att få ha sett Killerslåten i direktsändning hade förstås varit en chock av liknande kaliber.

      Kommentar av Giorgio | 21 oktober 2010 | Svara

 30. Det var en telefonintervju på Mix Megapol igår också, men det går ännu inte att lyssna igen på programmet ”Eftermiddag med Pär” från igår. Det kommer nog upp under dagen, och datumet ska alltså vara 2010-10-19.
  http://www.mixmegapol.se/on-air/eftermiddag-med-par

  Kommentar av Peter | 20 oktober 2010 | Svara

  • Okej, intervjun började alltså kl 17.11.
   Klicka till vänster om ”Eftermiddag med Pär 2010-10-19 16:00-17:00” (tiden stämmer inte, borde vara 17.00-18.00).

   Kommentar av Peter | 20 oktober 2010 | Svara

 31. Idol-loggan på hennes hemsida förstår jag inte riktigt vitsen med…

  Kommentar av Tomas | 19 oktober 2010 | Svara

  • Nej, den har inte ens någon länk till gammal information eller nåt. Andra ex-idoler har den inte. Idol har kanske köpt reklamplatsen, ha ha.

   Kommentar av Roger Krook | 19 oktober 2010 | Svara

 32. MP är alltså den mest spelade låten i P3 under hösten enligt pressmeddelandet. Mer än Robyn. Not bad. Få se om WLM hittar till reklamkanalerna.

  Kommentar av Tomas | 19 oktober 2010 | Svara

 33. Ännu en utländsk bloggare har hittat Tove, från Australien den här gången.
  Han blev intresserad när han såg skivomslaget, ”this stunning cover”, hos swedishstereo och tittade på allt han kunde hitta på YouTube. ”Bloody good” är omdömet.
  http://twistinthedark.net/2010/10/19/judging-from-the-cover/

  Kommentar av Erik | 19 oktober 2010 | Svara

 34. Jäkligt härlig låt:D
  Hoppas dock att det kommer någon lugn skön låt på albumet också=)

  Kommentar av Fredrik | 19 oktober 2010 | Svara

 35. Jag hör inte låten. Jag hör bara tjejen säga att Tove kommer dit snart eller nåt

  Kommentar av Sanna | 19 oktober 2010 | Svara

  • Strunta i vad jag sa, jag trodde det var 35 SEKUNDER in 🙂

   Kommentar av Sanna | 19 oktober 2010 | Svara

 36. Man kan lyssna på White Light Moment om man istället klickar på ”Senaste sändningen” i högerspalten och hoppar fram till 00:35. Där är inte låtarna bortklippta.
  En månad framåt kommer man att kunna hitta dagens sändning under Sändningsarkiv.
  http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=2785

  Härlig låt eller hur? Jag håller med den som kommenterar på P3 Populär: ”Det är såhär som Robyn BORDE låta.”
  Detta blir en jättehit. 🙂

  Kommentar av Erik | 19 oktober 2010 | Svara

  • Låter skitbra!

   Kommentar av plingplong | 19 oktober 2010 | Svara

 37. Jo med tanke på vilken nivå bloggarna ligger på så tycker jag att dem är till godo för både henne och fansen. Nu ska jag lyssna på programmet också. 🙂

  Kommentar av plingplong | 19 oktober 2010 | Svara

  • Är det bara jag eller lät hon lite ansträngd i rösten? Kul intervju annars och trevligt att det äntligen händer 🙂

   Kommentar av plingplong | 19 oktober 2010 | Svara

 38. Pressmeddelande! Ny singel! Turnédatum! En till låt på skivan!
  http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sonybmg/pressrelease/view/tove-styrke-ny-singel-och-efterlaengtat-debutalbum-499013

  Kommentar av Tomas | 19 oktober 2010 | Svara

 39. Ooh, det här är kul!

  Men jag undrar vart den där första låten som det kom ut en snutt av har tagit vägen?? Jag tyckte den var bra 🙂

  Kommentar av Sanna | 19 oktober 2010 | Svara

 40. Ny singel spelades i P3. Bättre än million pieces enligt mig.

  Kommentar av Karin | 19 oktober 2010 | Svara

 41. Och för den som undrar vad Tove herself dyrkar för musik just nu så hänvisar jag till den länk hon delar med sig av på fb.

  http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fopen.spotify.com%2Falbum%2F0m8wvW3WNm9D7J0KUlbf3h&h=6aae4

  Kommentar av Johan | 18 oktober 2010 | Svara

 42. Oj så mycket ny information! Massor att fundera på:

  – Olenius och Lykke Li är inte med på någon mer låt. Det förstärker intrycket att MP var något av ett sidoprojekt för att få fram en singel före sommaren.
  – Jag har undrat vem som skulle bli Toves Pär Wiksten. Svaret kan vara att jobbet har delats mellan Patrik Berger, Janne Kask (f.d. Brainpool) och Peter Ågren. Fast det finns väl också en ”executive producer” som skulle kunna vara hennes mentor.
  – Vilka döljer sig bakom namnet Lotus & 2manyfreckles? Tydligen inte Olenius/LLZ. På MP står det ”Produced, Lotus & 2manyfreckles at Zu Studios”. Zu Studios har jag hittat på engelska landsbygden nära Brighton. Har Tove varit i England och spelat in?
  – Vem är Bao?
  – Det var Chaos som Marko Saavala fick lyssna på och liknade vid The Sounds och Blondie. http://marko-saavala.blogspot.com/2010/05/jag-fick-hora-idol-tove.html Han hade ju pratat med producenten, så Lotus & 2… är nog svenskar i alla fall.
  – Ska man vara petnoga så skrev Berger ”Dancing on my Own” *tillsammans* med Robyn. Han tycks välja sina låtskrivarpartners med omsorg.
  – Till sist, var finns ”Young Heart”? Titeln var förstås bara en gissning. Kanske var det vi hörde ett stick, och titeln finns i refrängen.

  Kommentar av Erik | 18 oktober 2010 | Svara

 43. Fast jag vet allvarligt inte om jag gillar den där Boy-bilden så värst. Styrkan hos Tove är att hon sjunger inifrån. Det där omslaget ser så stylat ut. Som om hon föreställer nåt.

  Kommentar av Giorgio | 18 oktober 2010 | Svara

 44. Eftersom det går att vinna konsertbiljetter så kan det väl inte bara vara klubbspelningar på turnén? Vad vinner man då, inträde på krogen? Det stod minålder 18 år eller i målsmans sällskap, men det var för att bo på hotellet. Inte släpper dom väl in barn på en klubbspelning?

  Kommentar av Tomas | 18 oktober 2010 | Svara

 45. Nu har dom snyggat till Toves twittersida också, med en bakgrund och andra färger.

  Kommentar av Tomas | 18 oktober 2010 | Svara

 46. Sony har köpt reklamplats på Google. Om man söker på Tove Styrke, så visas till höger länken till tovestyrkemusic.se. Eller så har den funnits där länge utan att jag sett den.

  Kommentar av Tomas | 18 oktober 2010 | Svara

  • Provade att söka på dom andra svenska artisterna som Sony har på sin hemsida, men det vara bara Tove som Sony gör reklam för.

   Kommentar av Tomas | 18 oktober 2010 | Svara


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s