Tove Styrke Bloggen

Still crazy after all these years

Tove Styrke Generation Y och Idol

Tove Styrke pratar i TV

Fredag 3 dec

I år som förra året hoppades jag på en tjej och en kille i Globen. I år fick jag se min önskan gå i uppfyllelse, även om det inte blev Linnea som jag först hoppades på. Men å andra sidan, Linnea har redan gett ut ett album och hyllats av jazzkritikerna. Jag har svårt att tänka mig Linnea i Melodifestivalen, medan Minnah (tror jag) skulle vara perfekt.

Claudia Schiffer

För övrigt är Minnahs lättklädda bilder som spridits på nätet en tidningsanka. Det är några helt vanliga modebilder från när Minnah var fotomodell och de ligger/har legat på fotografens sajt. Snygga och anständiga bilder, ungefär som de supermodellen Claudia Schiffer gjorde åt HM 2005 och som satt på varenda affischpelare i vårt avlånga land. (Bilden ovan.) Snubbarna som letade efter de omtalade ‘skandalösa’ bilderna på Minnah blev väldigt besvikna när de hittade dem – och det säger väl allt.

Jag tycker det här är en typisk icke-händelse, precis som Amanda Jenssens helt vanliga festbilder på bilddagboken 2007, som Aftonbladet försökte få till en skandal. Men när ryktet går kan folk till slut inte skilja på verklighet och fantasi och både Amanda och Minnah blev tvungna att radera sina bilder.

Det är väl smällar man får ta om man ska bli idol. Man slipper åtminstone Wikileaks.

Torsdag 2 dec

Mossa, mossa alla människobarn!

P3 Guld 2011 med Tove Styrke äger rum på Lisebergshallen i Göteborg lördag 22 januari 2011.

Galan direktsänds i Sveriges Radio P3 från kl 20.03.
Och den sänds i SVT1 samma kväll kl 21.30.
Programledare är Eilert Pilarm… nej, Kitty Jutbring.

Det bloggas mycket om TS i såväl Sydkorea som Västra Ryd. Under rubriken Bloggat om Tove (till höger) kan du läsa de senaste inläggen. Rent tekniskt är det ett RSS-flöde från Google Bloggsök, som tycks fungera bra.

I Twitter är det ännu mer internationell och en stor del av människobarnen som skriver om TS finns spridda över hela världen. En förklaring är förstås att Twitter, Youtube och liknande inte har några nationsgränser och att engelskan fungerar som gemensamt språk.  En annan kan vara att många följer Idol i andra länder och att det finns musikbloggar som specialiserat sig på det som händer i Sverige. En tredje att den digitala musiken inte är beroende av vilka skivor som säljs i landets butiker eller spelas i landets radio.

Och vem vet, någon i Suri Nam kanske läser det jag skriver just nu via Google Translates översättning till nederländska: Iemand in Suri Nam kunnen lezen wat ik schrijf nu via Google Translator vertaling in het Nederlands.

Onsdag 1 december

Läs om Tove Styrke och P3 Guld.

Lyssna på presentation och WLM i radio.

Tisdag 30 november

Sanna tipsar om att White Light Moment nu är trea på Rix FM. Det är bra, fortsätt rösta!

I morgon är det december och alltså ett år sedan Tove lämnade Idol, fick skivkontrakt och började göra egen musik.

Idag ligger White Light Moment fyra på Rix FM Topp 6. Glöm inte att rösta här. Idag har WLM spelats 300 gånger på radio och spelas fortfarande ofta.

Måndag 29 november

Tomas tipsar om en intervju i allt om stockholm.se. Vi får bland annat veta en del kul detaljer om Tove som matlagare och krogbesökare.

Albumet Tove Styrke och singeln White Light Moment blir succéer. De har fått väldigt bra recensioner och är på väg att kila opp till listornas högsta topp. Dit som inga mänskliga fötter kan nå, för att plocka åt Tove en Grammis eller två.

Att synas i program som Allsång på Skansen och Idol ger en brant alptopp av uppmärksamhet och gör folk medvetna om artistens existens. Syns man så finns man. Att skivorna ligger på listorna och spelas i radio kan ge ett stabilt intresse för TS på lite längre sikt. Just nu upptäcker många TS och hennes musik, vilket man till exempel märker i alla inlägg på bloggar och Twitter.

Det blir en liten klubbturné med de här spelningarna:

8 december: Malmö, Debaser
9 december: Göteborg, Parken
11 december: Umeå, Scharinska
17 december: Stockholm, Debaser Medis

Tomas tipsar om att TS nu ligger på Digilistans andra plats med White Light Moment. Blir det förstaplatsen nästa vecka?

Söndag 28 november

Ryktet går: Det bloggas och twittras MYCKET om TS och WLM just nu, både i Sverige och utomlands. Sökmotorer finns under Länkar, att ta upp allt här är omöjligt.

Tove Styrke Lyrics till de nya låtarna har inte kommit in på lyrics-sajterna (finns under Länkar) ännu. Om någon orkar skriva ner en sångtext skulle många bli glada.

Lördag 27 nov

Rösta på Tove i Trackslistan – men gör det före måndag!

Tomas tipsar om att TS gått upp på Trackslistan och Rix FM topp 6 med White Light Moment. Så här ser listorna ut för White Light Moment lördag kväll:

Tracks plats 3
Försäljningslistan plats 5
Rix FM Topp 6 plats 5
Digilistan plats 8
iTunes songs plats 16

Tove Styrke var med i Go’kväll igår och pratade och sjöng. Framträdanden i soffprogram (eller bardiskprogram) brukar inte direkt gå till historien men det här var riktigt bra, särskilt den lågmälda versionen av White Light Moment. Progammet (inklusive prat) kan ses på Svt Play en månad framåt. Det finns även klipp på Youtube.

Skivbolaget har tagit in flera stylister i Project Tove, men det är ändå tydligt att TS själv bestämmer mycket. Därför blir hennes outfits aldrig förutsägbara eller tråkiga. Läderbyxor, kängor och farfarströja är ju en kul kombination. På något sätt lyckas TS bli helt rätt uppklädd, nerklädd och som en kombination av båda.

I programmet medverkade även Per Holknekt, 50 år, klädd i rutig skjorta och kavaj. Som tonåring festade han vilt och blev världsmästare i skateboard. Sedan har han besegrat sin alkoholism (sedan nio år har han inte druckit en droppe), blivit en framgångsrik modeskapare och gift sig med Lena Philipsson. Vilket råd ger han den 18-åriga Tove, som nyss flyttat hemifrån och satsar allt på en karriär inom nöjesbranschen? Det Per säger i Go’ Kväll är att det är helt rätt att göra som Tove. På sitt entreprenörsspråk säger han det är fantastiskt bra att vara på banan så tidigt, när man är mindre sårbar och bara har ansvar för sig själv.

Det ska väl tolkas som att familjen blir lidande om man som entreprenör är helt besatt av sitt arbete. Ansvar för en familj kräver ordnad ekonomi, fast bostad och fasta rutiner med hämtning och lämning på dagis. Omvänt blir man som ung och ensamstående mindre sårbar om man tar risker (som alla entreprenörer måste göra) och förlorar bostad, inkomster eller fast arbete. Man kan ju leva på nudelsoppa och övernatta hos kompisar ett tag, om man är ung och lever sin dröm.

Alltså ännu en bekräftelse på att TS gör helt rätt, när hon hoppar av gymnasiet och försöker göra det bästa av möjligheterna som öppnar sig just nu!

TS berättade att hon just nu jobbar heltid med att repetera inför turnén, som börjar den 8 december. Hon har inte ens tid att fira första advent!

Fredag 26 nov

Tove Styrke klättrar på försäljningslistan!

White Light Moment plats 5 på singellistan. (Vecka 2, upp från plats 21)
Albumet Tove Styrke plats 10 på albumlistan. (Vecka 2, upp från plats 21)

White Light Moment har spelats 222 gånger på radio.

Tove är omslagsflicka på Veckorevyn nr 25. Creddigt både för Tove och för tidningen. Och det kan inte uteslutas att hon förändrar ditt liv 2011!

Tove Styrke på Veckorevyn

Ikväll fredag ska TS vara med i Go’ Kväll Svt1 18.15 – 18.45. (Även i SVT24 senare i dag, SVT1 senare i dag och 04/12 i SVT1.) Kan ses efteråt på Svt Play, där det ligger kvar en månad.

Vi får hoppas hon är frisk och kan vara med.

Torsdag 25 nov

Det finns bilder på Tove Styrke hos fotografen Severus Tenenbaum. Bläddra igenom porträtten och njut! (Jag har skrivit om bilderna förut, men det vore grymt att undanhålla nytillkomna läsare Severus bedårande kändisporträtt.)

White Light Moment har spelats i Rix FM, P3, P3 Star och P3 Svea idag. Kl 18.30 sammanlagt 15 gånger! MP har spelats 2 gånger. Förra veckan var WLM Veckans Hitvarning på RIX FM.

På iTunes har albumet, som låg etta ett tag, åkt ner till artonde plats. Men å andra sidan har The Beatles sjunkit  lika mycket. Det kanske är så att de flesta fansen köper albumet direkt när det släpps på iTunes?

På försäljningslistan finns fortfarande första veckans resultat, då albumet Tove Styrke gick in på plats 21. Vi väntar på att försäljningen ska komma igång.

Det bloggas, twittras och diskuteras mycket om Tove Styrke, albumet och White Light Moment just nu. Oftast är det folk som upptäckt hennes musik och tycker den är bra. Länkar för sökning finns i menyvalet Länkar under rubriken Den lille privatspanaren. En hel del skrivs utomlands, eftersom många upptäcker musiken via Idol, Youtube och andra globala fenomen.

Att googla Tove Styrke

Google har för länge sedan ersatt att söka via kataloger, listor, databaser, url och (i Sverige) andra sökmotorer.Vi lever idag faktiskt delvis våra liv genom Google.  Folk använder nätet som en enda stor databas och Google är titthålet in i den verkligheten. Därför blir det väldigt intressant vad folk söker efter i Google, det visar vad de tänker på,

Alla som googlar Tove finns i Sverige, de flesta i storstadsområdena. Ingen googlar Idol-Tove. De flesta googlar helt enkelt Tove Styrke. Enligt Google ser antalet sökningar per månad ut så här:

tove styrke 22,200
tove styrke östman / tove östman styrke 8,100
tove styrke blogg / tove styrke bloggen 1,900
tove styrke million pieces 1000
tove styrke bilder 390
tove styrke wikipedia 173
tove styrke pojkvän 170
tove styrke facebook 140
tove styrke modell 91
tove styrke myspace 46
tove styrke skvaller 12

Onsdag 24 nov

Nu är det avslöjat! Tove Styrke uppträder på P3 Guld.

Sveriges Radio har fina bilder på Tove här.

Det är inte riktigt slut på snälla recensioner av albumet ännu. Tomas tipsar om en recension i UNT med betyg 4 av 5.

Anton tipsar om att TS uppträder på P3 Guld. Det är en tävling där man ska gissa den hemliga artistens namn.

Tomas tipsar om en amerikansk musikblogg, som vill ha Toves musik till det stora landet i väster. En av många som bloggar och twittrar om Tove Styrke just nu.

Bjud gärna Tove att åka med på en raggar-runda i Norrland, men vad du än gör, ÅK INTE TILL MC DONALDS!

Tove Styrkes data

Bild: Sveriges Radio

Tisdag 23 nov

Även idag spelas White Light Moment mycket på radio, i kanalerna Rix FM, P3, P3 Svea och P3 Star.

Det har varit problem med leveranserna av albumet på CD, vilket måste ha minskat försäljningen. Men nu ska det väl komma igång.

Måndag 22 nov

Det är full fräs runt Tove trots att hon har halsfluss.

Tomas tipsar om att Anders Nunstedt på Expressen har med Tove på sin spellista för musik veckan som gick. Och han kallar henne ”Tove” som om det bara fanns en Tove. The one and only.

Apropå spellista, Peter tipsar om en lista med alla låtar Tove spelade när hon var musikredaktör å radio.

Tomas tipsar om en liten intervju i Elle.

Idag har White Light Moment med Tove Styrke spelats en hel del på P3-kanalerna och Rix FM.

Bloggare och twittrare skriver fortfarande mycket om Tove. Här är en finsk blogg.

Skivbolaget har raderat Toves Myspace – död men ej saknad. Den senaste tiden har intresset för Myspace dött, kanske i första hand för att Facebook har mer stöd för det nätverkande folk vill ha. Så det är ingen stor överraskning att Toves Myspace nu sover den stora sömnen.

Detta leder osökt till lite funderingar om vad som händer i vårt samhälle just nu  – och vad detta innebär för alla som vill bli idoler och stjärnor.

Bild på Tove Styrke

Tove Styrke och hennes generation

Genom program som Idol kan vem som helst bli stjärna – utan att ha utbildning, erfarenhet, pengar eller kontakter. Genom att lägga upp sin hemmagjorda musikvideo på Youtube kan också vem som helst bli upptäckt.

Ja, om han eller hon har tillräckligt mycket talang förstås. Men samtidigt som det öppnats nya möjligheter har konkurrensen ökat och alla konkurrerar med alla. Och jobben som alla kunde få men ingen ville ha har flyttats till låglöneländer eller tagits över av industrirobotar. Femton tusen personer konkurrerade om sommarjobb på Gröna Lund häromåret, ett av få jobb man fortfarade kan få utan särskild utbildning. Förr kunde man ”ta vilket jobb som helst” när man slutade skolan, nu är konkurrensen även om dessa jobb hård.

Generation Y gillar läget och försöker förverkliga sina drömmar i denna nya sköna värld. Deras föräldrar kan vara överbeskyddande, men själva tar de mer ansvar för sina egna liv än deras föräldrar gjorde i samma ålder. Det är mot den bakgrunden man ska försöka förstå alla målmedvetna ungdomar i Idol. De är redan i full gång med att skaffa sig en karriär och ett  liv. När deras föräldrar var i samma ålder tänkte de mest på att röka, dricka och tågluffa.

Men Generation Y tar inte genvägar istället för att plugga. Fler svenskar än någonsin tidigare i historien fortsätter plugga efter gymnasiet. Och en lika stor andel av invandrarna läser vidare på universitet och högskolor, även på högstatusutbildningar som läkarlinjen.

En tidning intervjuade gymnasister om hur de såg på framtiden. Vad var de mest rädda för? Terrorism? Mördarbakterier? Klimatkatastrofer? En 17-årig tjej svarade: -Det jag är mest rädd för är att jag ska välja fel linje på högskolan.

Tove Styrke

Generation Y är anpassad till senmoderniteten och den förtjusande Tove Styrke förkroppsligar det allra bästa inom Generation Y. Just nu tar Tove Styrke vara på tillfället att lära sig musikbranschen och ge ut sin egen musik. I sinom tid kan Tove Styrke tenta av gymnasiet och läsa harmonilära på Musikaliska Akademien. Och hennes framtid är ljus.

Tove Styrke Bloggen Home

22 november 2010 - Posted by | Tove Styrke | ,

72 kommentarer »

 1. New York Post (enligt wikipedia: ”It is the sixth-largest newspaper in the U.S. by circulation”) skriver om Tove. Läs här:
  http://www.nypost.com/p/blogs/popwrap/artists_to_watch_in_XI4rWo1GWKVR3TW2CouR5J

  Kommentar av N | 04 december 2010 | Svara

  • Oj, vilken grej, och vilken hyllning! Proppad med sakfel och överdrifter (”currently dominates every radio in Europe”) men vad gör det.
   Frågan är vilken spridning detta får. Det är ju trots allt inte en artikel i vanlig bemärkelse utan en blogg på webbtidningen.

   Kommentar av Erik | 04 december 2010 | Svara

   • Tove Styke, hehe, men kul att dom gillar henne!

    Kommentar av Mattias | 04 december 2010 | Svara

  • Wow nice.:)

   Kommentar av Jimmy | 04 december 2010 | Svara

 2. Jag röstade som fan på Minnah ikväll. Jag gick ut flrut och köpte mig ett kontantkort på 100 kr. Men nu tänkte jag taktiskt. Jag röstade 2 eller 3 gånger på henne när all 3 hade sjungit för jag visste att Jay skulle gå vidare och Minnah skulle duellera så jag sprade pengarna till det istället. Det var något som jag skulle gjort förra året med Tove. Jag röstade på henne och sen när hon fick duellera så hade jag inga pengar kvar. Så man lär sig av sina misstag. Nu tror jag att Jay kommer vinna, men det skiter jag i. Jag vill bara höra Minnah sjunga vinnarlåten. Tycker hon var bäst ikväll. Rös när hon sjöng Total Eclipse och hon var bättre andra gången i duellen när hon sjöng den

  Kommentar av Sanna | 04 december 2010 | Svara

  • Jay är bäst och han kommer att vinna stort!!!!

   Kommentar av Jimmy | 04 december 2010 | Svara

   • Tycker faktiskt inte att det är nåt speciellet med honom. Tycker hna ‘r rätt tråkigt om jag måste får säga det. Gillar inte hans attityd heller

    Kommentar av Sanna | 04 december 2010 | Svara

    • Ja alla kan ju inte tycka likadant.:) Jag tycker Jay är grym, sjunger som en gud och har en cool stil. Minnah är också bra men det blir Jay som kommer att vinna, iallafall om man ser på hur populär han är bland fansen.

     Kommentar av Jimmy | 04 december 2010 | Svara

     • Jag tror faktiskt inte att man ska underskatta Minnah i finalen. Om fansen får bestämma så kommer hon att köra Twist And Shout och den gjorde hon ju så bra. Tror allt att hon blir farlig. Sen tror jag att rätt mycket hänger på vinnarlåten. Som jag faktiskt tror att Minnah kommer göra bättre. Hon är grym på såna ballader

      Kommentar av Sanna | 04 december 2010 | Svara

      • Hoppas också att Minnah vinner men det blir nog svårt.

       Kommentar av Mattias | 04 december 2010 | Svara

 3. Nu är hon 3:a i Rix Top 6 🙂

  Kommentar av Sanna | 30 november 2010 | Svara

 4. Scandipop är lyriska över Toves framträdande med WLM i Gokväll (men avskyr fortfarande MP).
  http://www.scandipop.co.uk/?p=3946
  ”WHAT a talent she is!”

  Kommentar av Erik | 29 november 2010 | Svara

 5. Intervju med Tove:
  http://www.alltomstockholm.se/start/article1777398.aos

  Kommentar av Tomas | 29 november 2010 | Svara

 6. Det här tycker jag understryker att Tove redan är etablerad och erkänd som artist och konstnär. Per Sinding-Larsen skriver om en skiva med tonsättningar av poeten Sonja Åkesson. Han avslutar med att fundera hur låtarna skulle gestaltats om någon annan än dessa vis-sångerskor skulle tolkat poeten. Exempelvis Tove Styrke (eller Ulf Lundell).

  -”Vad händer med sången? Vad händer med henne?”

  PSL måste ju tycka att Tove är kapabel att göra något bra av detta, och skulle tillföra ett intressant angreppsätt i konsten.
  http://svt.se/2.27170/1.2247860/elva_artister_tolkar_sonja_akesson

  Kommentar av Tomas | 29 november 2010 | Svara

 7. WLM ligger tvåa på digilistan denna vecka!
  http://sverigesradio.se/p3/topplistor/hitlistan/

  Kommentar av Tomas | 28 november 2010 | Svara

 8. WLM ligger fyra på Rix topp 6 nu.
  http://www.rixfm.com/program/kvallar-med-christian-hedlund/rix-topp-6-klockan-6
  WLM ligger trea på Tracks. Före Robyns senaste som också funnits tre veckor på listan.
  http://sverigesradio.se/cgi-bin/p3/tracks/

  Kommentar av Tomas | 27 november 2010 | Svara

 9. Finns det någon mail kopplad till Tove? 😀 Riktigt grym tjej. Kul att hon får synas nu i tv osv!

  Kommentar av Muffins | 27 november 2010 | Svara

  • Jag skulle gärna vilka ha tag i mail också, ska försöka få tag i autograf till min dotter. Så om någon vet vore det helt underbart.

   Mvh Peter

   Kommentar av Peter Apelgren | 01 december 2010 | Svara

 10. Kollade nu på MP också. Hon har ett minimalistiskt men uttrycksfullt scenspråk som är helt eget. Och hon har precis bara börjat. Jag knäböjer.

  Kommentar av Tomas | 27 november 2010 | Svara

  • Charmigt vid 1:45 när hon blinkflörtar med ena ögat.

   Kommentar av Tomas | 27 november 2010 | Svara

 11. Kollade på WLM. Finns (eller fanns) det överhuvudtaget någon annan artist som kan skapa en sådan dramaturgi bara sittandes på en stol?

  Kommentar av Tomas | 27 november 2010 | Svara

  • Det finns det säkert. Men i allmänhet betydligt äldre. Och ingen är förstås lika snygg.

   Underbar version för övrigt. Om det inte blir rockbjörnsblackout ska det bli oerhört spännande att se henne live.

   Kommentar av Giorgio | 30 november 2010 | Svara

 12. Hennes ansikte på Vecko Revyn omslaget ser väldigt photoshoppat ut. Synd eftersom hon inte behöver det

  Kommentar av Sanna | 27 november 2010 | Svara

  • Är hon dessutom spegelvänd? Tycker det ser ut så

   Kommentar av hököga | 27 november 2010 | Svara

  • Håller med. Rent för mycket redigering

   Kommentar av Fredrik | 27 november 2010 | Svara

  • Jag hade knappt känt igen henne tror jag.
   Definitivt spegelvänd. Kolla hörntanden, och hjärtat borde ha synts på handleden som hon håller upp.

   Kommentar av Erik | 29 november 2010 | Svara

 13. Hennes framträdanden från Go Kväll är ute på yotube nu

  Kommentar av Sanna | 26 november 2010 | Svara

   • Härligt. Tackar.

    Kommentar av Tomas | 27 november 2010 | Svara

   • Ja tack så mycket ännu en gång. Men går det att få volymen lite högre?

    Kommentar av Peter | 29 november 2010 | Svara

    • Det beror helt på din mediaspelare, själv kör jag http://mpc-hc.sourceforge.net/ + http://ac3filter.net/projects/ac3filter/releases

     när båda är installerade går man in i MPC HC och väljer ”O” (Options) -> External Filters -> Add filter .. och letar upp AC3Filter .. sedan markerar man den i listan och bockar för prefer till höger.

     Efter detta kan man dubbelklicka på AC3Filter för att få upp inställningarna och väljer fliken ”Gains”, dra upp Master till lämplig nivå.

     Det går även att komma åt denna när filen spelas genom att högerklicka på videon och välja Filters -> AC3Filter.

     AC3Filter går även köra på andra diverse mediaspelare .. vet inte vilken du kör .. själv kör jag aldrig Windows Mediaspelare eller liknande 🙂

     Detta har inget med filen i sig att göra utan Dolby Digital generellt sett.

     Kommentar av Mattias | 29 november 2010 | Svara

     • Ja det funkar ju men då kan jag lika gärna höja volymen på förstärkaren istället. Vill helst att nivån blir högre i filerna.

      Jag brukar köra så mycket som möjligt i Media Player Classic. Windows Mediaspelaren startas bara av misstag ibland 🙂

      Kommentar av Peter | 29 november 2010 | Svara

      • det kommer nog aldrig ske 😉 alla DD-spår jag sett ligger på ungefär samma nivå så det blir till att slänga upp gain eller gilla läget 🙂

       kan låta MPEG2-spåret ligga kvar nästa gång om jag kommer ihåg det men varför lyssna på något som är sämre.

       Kommentar av Mattias | 29 november 2010 | Svara

       • Såvida det inte går att ställa in gain för olika filtyper är det nog lika bra att gilla läget :).
        Jag har inte förut tänkt på att det skiljer så ”mycket” i nivå mellan de olika formaten generellt.
        Tack för upplysningen. 🙂

        Dom här två klippen understryker vilken fantastisk liveartist Tove Styrke är.

        Kommentar av Peter | 29 november 2010 | Svara

 14. Snyggt jobbat! Ett ankare på halsen, det hade inte jag sett tidigare. Bandet hon hade var Deportees (dom med låten Under the Pavement – The beach).

  I Veckrevyn är det flera bilder på Tove, bla en liten, liten Tove, och en helsidesbild som påminner om en ung Deborah Harry. Om jämförelsen med Robyn: ”Men hon känns så vuxen jämfört med mig. Jag är ett störigt litet barn.” Haha.

  Kommentar av Tomas | 26 november 2010 | Svara

  • Så det var en tatuering! Jag var osäker om det var en tatuering eller hennes örhänge, haha

   Kommentar av Sanna | 26 november 2010 | Svara

   • de kanske förklarar ”mössan” hon använde på ”vakna med the voice” 😉 cool tatuering! ja tror att lasse Winnerbäck har en lika dan på armen

    Kommentar av elin | 27 november 2010 | Svara

 15. Hehehehe, kolla på det här

  Kommentar av Sanna | 26 november 2010 | Svara

 16. Hon var jätte charmig när hon sjöng och jag tyckte det var synd att hon inte var mer sån när hon sjöng WLM I idol. Detta var mer spontant

  Kommentar av Sanna | 26 november 2010 | Svara

 17. Tove körde precis Million Pieces, hoppas hon kör WLM också?

  Kommentar av Mattias | 26 november 2010 | Svara

  • Får hoppas på det. Hon kanske kör den i slutet av programmet.:)

   Kommentar av Jimmy | 26 november 2010 | Svara

   • vi fick som vi ville 🙂

    Shit va bra hon va idag, helskön version 🙂

    Kommentar av Mattias | 26 november 2010 | Svara

    • Ja, jag gillade den lugna versionen jätte mycket

     Kommentar av Sanna | 26 november 2010 | Svara

 18. Ingen som har köpt tidningen och kan lägga upp bilder och text?

  Har inte råd 😦

  Kommentar av Clara | 26 november 2010 | Svara

  • Jag har! Jag kan! Om jag får din mejl kan jag skicka det till dig 🙂

   Kommentar av Karro | 01 december 2010 | Svara

 19. Hon är jätte lik Scarlet Johansson på det där omslaget, hehe. Jätte fin

  Kommentar av Sanna | 26 november 2010 | Svara

 20. ”Det finns bilder på Tove Styrke hos fotografen Severus Tenenbaum. Bläddra igenom porträtten och njut!”

  Dom där är ju inte nya bilder. Du har ju länkat till den sajten förut 😀

  Kommentar av Sanna | 25 november 2010 | Svara

  • Jag vet, men det kommer nya besökare varje dag och jag tänkte dom kunde få tipset. 🙂

   Kommentar av Roger Krook | 25 november 2010 | Svara

 21. WLM etta på Labyrint. ”Tove Styrke sparkar bort Robyns Indestructible från första plats. ”
  http://www.labyrint.nu/

  Kommentar av Tomas | 25 november 2010 | Svara

  • Det är rätt grymt. Synd bara att det inte är Tracks, där är det nog fler som röstar. Och nu är det bara tre Tracks-listor kvar. Det är dags nu för gubben i lådan att lämna plats för en annan gubbe. 😉

   Kommentar av Peter | 25 november 2010 | Svara

 22. Hehe, på denna sida, som sammanställer viktiga svenska sajter, finns denna blogg 🙂 Kolla under Länkkatalog/Bloggar.
  http://www.sverigesurfen.com

  Kommentar av Tomas | 25 november 2010 | Svara

 23. En ny 4/5 idag.
  http://www.unt.se/kultur/skivor/ungt-och-kaxigt-av-tove-styrke-1133264.aspx

  Kommentar av Tomas | 24 november 2010 | Svara

 24. Tove uppträder på gp3 guld den 22 januari
  dom presenterar ju artisterna med ledtrådar under dagen o den senaste ledtråden lyder: Artisten har ett starkt namn.. och en ganska avslöjande bild på deras hemsida
  http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3964

  Kommentar av anton | 24 november 2010 | Svara

  • Va roligt.:) Hoppas på Grammisgalan också.:)

   Kommentar av Jimmy | 24 november 2010 | Svara

 25. Kanske den första covern på Tove Styrkes musik. Nästa år sjungs det väl hennes låtar under Idol-audiotion också 🙂

  Kommentar av Tomas | 23 november 2010 | Svara

 26. En amerikansk popblogg har hittat Tove och gillar vad dom hör. Dom twittrar, facebookar och har en youtubekanal, så nu börjar kanske spridningen så smått på andra sidan pölen också.
  http://www.wonkypop.com/2010/11/introducing-tove-styrke.html

  Kommentar av Tomas | 23 november 2010 | Svara

 27. Fick min idag också äntligen!
  Har lyssnat på albumet under spotify, men det är något speciellt med att ha det signerade albumet hemma nu 🙂

  Kommentar av Henry | 23 november 2010 | Svara

 28. Nu har jag ÄNTLIGEN fått skivan med posten. Som tur är så finns Spotify, men man har ju saknat texthäftet.
  Det skiljer två dagar mellan när CDON säger att de skickade den och Posten säger att de tog emot den. Jag litar mer på Posten i det här fallet. 😦
  Hur har det gått för er andra som beställde av CDON?

  Kommentar av Erik | 22 november 2010 | Svara

  • Jag fick min idag.

   Kommentar av Tomas | 22 november 2010 | Svara

   • Snyggt jobbat! Ett ankare på halsen, det hade inte jag sett tidigare. Bandet hon hade var Deportees (dom med låten Under the Pavement – The beach).

    I Veckrevyn är det flera bilder på Tove, bla en liten, liten Tove, och en helsidesbild som påminner om en ung Deborah Harry. Om jämförelsen med Robyn: ”Men hon känns så vuxen jämfört med mig. Jag är ett störigt litet barn.” Haha.

    Kommentar av Tomas | 26 november 2010 | Svara

  • Fick min i fredags 🙂

   Kommentar av Camilla | 22 november 2010 | Svara

  • Väntar ännu. Jag har förmodligen trillat ur systemet eller nåt.

   Kommentar av plingplong | 23 november 2010 | Svara

  • Jag fick ett mejl i söndags (efter över två veckor alltså) där det stod att de tydligen var slut på lager och att jag får pengarna tillbaka. Nu sitter jag här tomhänt och tycker synd om mig själv. Gissa vilken hemsida jag aldrig någonsin kommer att lita på igen?

   Kommentar av Karro | 01 december 2010 | Svara

 29. Nunstedt lade Toves egna Chaos i sin spellista för intressant musik som kommit förra veckan.
  http://blogg.expressen.se/anders/entry.jsp?messid=632973

  Kommentar av Tomas | 22 november 2010 | Svara

  • Dessutom, i rubriken, inte ”Idol-Tove”, inte ”Tove Styrke” utan ”Tove” Kommer journalisterna att skippa efternamnet, typ bara Elvis, haha.

   Kommentar av Tomas | 22 november 2010 | Svara

   • Så trevligt, nu börjar jag så smått att gilla Nunstedt.
    Att bara ha förnamnet som artistnamn har ju haft sina nackdelar för ex-idoler, eftersom idol-prefixet lättare stannar kvar då (stackars ”Idola” hehe). Dessutom är Tove ett alltför vanligt namn.
    Det är förstås en annan sak om hon kallas för bara ”Tove” i folkmun. Då är man stor.
    Internationellt hade det kanske varit en fördel att skippa Styrke, eftersom det verkar vara så svårt att uttala.

    Kommentar av Erik | 22 november 2010 | Svara

  • Apropå spellista… Här är en spellista med låtarna från när Tove var musikguide i P3:

   Kommentar av Peter | 22 november 2010 | Svara

  • Det är såklart roligt att han valde just Chaos.
   Gillar särskilt /”It’s a shame that we start lying, it’s a shame that we’re denying”/.

   Kommentar av Peter | 22 november 2010 | Svara


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s