Tove Styrke Bloggen

Still crazy after all these years

New York Post hyllar Tove Styrke

Tove Styrke i TV

Onsdag 8 dec

På lördag i P3 Star om Tove Styrke i P3 Guld!

Den här bloggaren satt på Debaser 21.32 och väntade på Tove Styrke.

Giorgio tipsar om att ni som ser Tove Styrke i Malmö just nu måste berätta för oss andra hur det var!

Tomas tipsar om att Tove Styrke har börjat klättra på iTunes. Både albumet och WLM hade åkt ganska långt ner. Nu är albumet på plats 11 och White Light Moment på plats 9! (Svenska topplistorna) Förklaring: iTunes reagerar direkt när försäljningen ökar. Andra listor uppdateras en gång i veckan och det tar längre innan den ökade försäljningen syns där.

Idag börjar Tove Styrkes turné – i Malmö. Hon kommer att spela på klubbar i de tre största städerna och sin hemstad:

8 december: Malmö, Debaser
9 december: Göteborg, Parken
11 december: Umeå, Scharinska
17 december: Stockholm, Debaser Medis

Någon på Sony Music lade in nyheten om turnépremiären på Toves Facebook klockan sju i morse. Jag vet inte om vederbörande är väldigt morgonpigg eller väldigt kvällspigg. Om jag själv jobbar så tidigt beror det på att jag inte har lagt mig ännu. Men det är förstås jättebra med sådan service till fansen.

Och apropå service: Nu skickas inläggen på Facebook till Toves Twitter, så man kan läsa dem där också – plus (via twitterflödet) på hemsidan. Så det senaste från Tove finns alltså numera på Facebook, Twitter och hemsidan. The best for the best.

Webbtidningen Popculturemonster om Tove Styrke skriver idag: Watch out for this young lady in the near future. Massive. Så här beskriver de albumet: Pop Culture Monster is head-over-heals in love with it. It has an air of Robyn because of its electropop sound, but it’s also reminiscent of Florrie. Every track is fantastic.

Erik tipsar om en kort intervju i Lilla Aktuellt om Tove Styrke.

Röda torget i Ryssland

Dagens första ryss om Tove Styrke skriver om Tove Styrkes framträdande i Idol: Såg den här videon, och stämningen steg: vilken vacker och stark röst! Tove Styrke – en stigande stjärna!

Dagens andra ryss om Tove Styrke: Såg videor med sångerskan Tove Styrke. Imponerade på mig – flickan har en framtid.

En ryska om Tove Styrke tolkar White Light Moment: Tove Styrke om ljusa stunder i livet.

Rysk blogg om Tove Styrke: Har drabbats av blivande stjärnan Tove Styrke . Gillar det.

En rysk tjej om Tove Styrkj: Har du någonsin hört namnet Tove Styrke? Det är en ny stigande stjärna från landet Sverige. Vacker tjej med en trevlig röst.

Rysk blogg om Tove Styrke

En rysk blogg till om Tove Styrke

Ännu en rysk blogg om Tove Styrke

En till

En rysk blogg dill

En till ryss

En blogg

En rysk bloggare

En bloggis

Snelas

Därmed får det räcka med ryska bloggar för idag.

Spansk musikblogg om Tove Styrke tipsar om ny musik som förtjänar att upptäckas i landet. Tove Styrke och White Light Moment till exempel.

Lik Tove Styrke

En kvinna i London twittrar: Absolutely LOVING the Tove Styrke album. It’s as though Margaret Berger has not gone AWOL!

En astrologisk förklaring till varför Tove Styrke slår utomlands:

Uppenbarligen pågår det ganska komplexa rörelser på Styrkes födelsehimmel men bristen på klockslag står i vägen. Notabelt är att Saturnus blockerar även här, precis som i Robyns fall, i detta fall söker Shani, Den Långsamma (Saturnus på sanskrit) slöa ner farten på hennes Mars som redan som sådan är fallen i Kräftan. Mars är viktig eftersom den förfogar över Tove Styrkes hela karriär-Sol (i Skorpionen).

Artister och pirater

Jag läste en analys för ett tag sedan och där stod att de största som Rolling Stones alltid kan leva på konserter och annat. De minsta banden får ändå bara småpengar från skivförsäljningen. Det är de i mellanskiktet, som Tove Styrke tillhör, som drabbas värst av piratkopieringen när skivförsäljningen minskar.

Kommer nöjes- och kulturindustrin att dö? Kapitalismen har alltid hittat nya sätt att tjäna pengar och gör det troligen den här gången också. Men det är nog svårt för en svensk artist av idag att komma upp i sådan albumförsäljning som ABBA, Noice eller Roxette hade.

Därför är det väldigt roligt att Tove ska bli en världsartist, som kommer att kunna leva på sin musik. Huka er Rolling Stones, nu laddar hon om!

Tisdag 7 dec

Hela världen älskar Tove Styrke!

Tomas tipsar: Svenska media har upptäckt vad som händer. Expressen om Tove Styrke :

Tove Styrke tar USA med storm

STOR I USA. Bara ett halvår efter att Tove Styrke snubblade på målsnöret i ”Idol” har hon tagit revansch. Nu hyllas hon i USA.

Debutskivan släpptes för knappt tre veckor sen – i Sverige. Ändå är Tove Styrke, 18, redan ett rykande hett namn i USA. New York Post listar nu sångerskan som en av de tio viktigaste artisterna att hålla koll på under 2011.

Innan vi i Sverige riktigt hunnit fatta grejen, är hon redan ett namn på andra sidan Atlanten. ”Hon är supersnygg, hon är popperfektion och hon är svensk”, skriver New York Post entusiastiskt.

Erik tipsar om Aftonbladet om Tove Styrke

Tove Styrke hyllas i New York Post

Rankas som en av de tio mest intressanta artisterna nästa år.

År 2011 kan bli den förra Idol-deltagaren Tove Styrkes stora genombrottsår. 18-åringens singel ”White Light Moment” spelas flitigt på radiostationer över hela Europa och nu har hon börjat göra sig ett namn i USA också – trots att hennes skiva inte ens släppts där. – Hon är vacker, svensk popperfektion och kan bli nästa Robyn, skriver New York Post när de listar tio namn att hålla koll på under nästa år.

Erik tipsar om att Tove Styrke till och med blivit profet i sin egen stad. Här är TV4 nyheter om Tove Styrke och Västerbottenskuriren om Tove Styrke som konstaterar att Tove Styrke är ett måste för alla amerikaner respektive att New York Post hyllar Tove Styrke.

Västerbottens Folkblad skriver om nomineringen till P3 Guld. (Alltså senare idag än när jag lade in tipset nedan.)

Fredrik tipsar om att Tove Styrke blivit nominerad till Årets Nykomling i P3 Guld. Ja, konstigt vore det annars. Glöm inte att RÖSTA! (Men inte på Gösta.) P3 har haft presskonferens om Tove Styrke idag.

Amerikanerna måste få köpa Toves album! Men det är inte släppt i USA och kan bara köpas som direktimport. Kan amerikaner köpa TS som mp3? När det märktes att jag kom från Sverige fick jag inte köpa mp3 på amazon.com. När det verkade som om jag kom från USA fick jag till exempel köpa Robyns låtar för en dollar styck, men när jag sökte på Tove Styrke hänvisades jag till CD-avdelningen och där fanns bara albumet som direktimport. Så det verkar inte helt lätt för amerikanerna att skaffa Toves musik på laglig väg. Apropå laglig musik i USA: Spotify skulle släppas i USA tredje kvartalet i år men nu är det uppskjutet till årsskiftet. Både Apple och skivbolagen är tydligen kinkiga, så det kan nog ta tid.

Erikt tipsar om att det här kanske ändå är precis som det ska vara: Om man ska lansera Tove Styrke i USA smyger man inte ut albumet på amazon.com, då drar man igång en stor och välplanerad marknadsföringskampanj med en promotionturné från kust till kust! Ja, vi får väl se vad som händer…

En spansk nyhetsblogg om Tove Styrke: Tove Styrke är redan känd i USA. Sedan bjuder den både på Tove Styrke sjungande We’re not living in America (ha ha) och sina senaste hits.

Tove Styrke älskad i Japan: Söt och kan sjunga, en fascinerande artist. Det är även ett mycket moget debutalbum.

Tomas tipsar om en sydafrikansk musiker: Personally in the NY Times list I prefer Tove Styrke.

 

Tove Styrke populär i Ryssland

Tove uppskattas även i Ryssland där hon kallas framtidens stjärna. En kul grej är att Styrke betyder tvätt på ryska.

En annan rysk blogg skriver idag: Den stigande stjärnan Tove Styrke. Denna vackra svenska är bara i början av sitt uppgående till höjderna av framgång. Men vi kan redan säga att det väntar en stor framtid. Underbar sång, originella förmågor och ett storslaget yttre gör det möjligt för Tove Styrke att inta sin rättmätiga plats i världen.

Ännu en rysk blogg har skrivit om Tove Styrke idag: En ny stigande stjärna, Tove Styrke, gör mig glad med sin sång. Lyssna du också.

Ytterligare en ryss: Nya Lady Gaga. Detta är Tove Styrke som lovar att göra mycket, mycket intressanta saker. De säger att hon kommer att göra samma karriär som Lady Gaga, i så fall blir det stort. Våra Lady Gaga-tjejer tror inte det, men det gör jag. De är bara avundsjuka.

Den här ryska bloggen skriver också om artikeln i New York Post.  Det roligaste är en rysk bloggkommentar: Kom ihåg 80-talet och svenskar. Just det, historien upprepar sig. Då hette svenskarna bland annat Roxette. Och samtidigt som Roxette  gjorde sitt segertåg över världen var Harry Brandelius den mest bokade artisten i hemlandet. Ibland är nog Sverige för litet.

En rysk musikblogg  om Tove Styrke

Inte ens de som fastnat i Frestarens garn och förletts att hata TS kan låta bli att älska henne. Läs det gripande vittnesbördet från en tovestyrkehatare som blivit frälst. Welcome to the TOVE-family!

Och slutligen: Det intressanta är inte hur många ryssar som skriver om TS eller ens vad en stor amerikansk tidning skriver. Det intressanta är att det sprids en bild av Tove Styrke över världen just nu. En bild där hon är den nya artisten alla hippa typer måste känna till och den nya stjärnan som kommer att bli stor. Kanske lika stor som Robyn. Kanske lika stor som Lady Gaga. Kanske en ny Madonna, Deborah Harry eller Ronnie Spector.

Bättre än så kan det inte bli.

Måndag 6 dec

White Light Moment spelas fortfarande mycket på P3 och Rix FM. Nu har låten spelats 400 gånger i radio!

Just nu kollar jag lite på Tove Styrkes olika officiella webbplatser. Det är eller bör vara där man hittar det senaste och sannaste. Här kommer en lägesrapport och lite personliga funderingar.

Det verkar som om TS Facebook har fått rollen som ‘navet i marknadsföringen’. Officiella hemsidan är visserligen uppdaterad och det står att albumet är ute nu, men det är Facebook som är nyhetskanalen. Där kom nyheten om New York Post upp och i morse en uppmaning att rösta på TS i Tracks före 14.00 idag.

Facebook är mer nyhets- än innehållsbaserad och är numera det sociala media flest svenskar använder, så Facebooks centrala roll faller sig väl ganska naturlig. Sony Musics marknadschef sade att den officiella hemsidan ska vara navet i marknadsföringen, men sedan intervjun gjordes har användningen av Facebook ökat på andra plattformars bekostnad.

TS Twitter är inte särskilt aktiv, men TS själv har skrivit några roliga inlägg där. Det blir ju lite dubbelt med Facebook och Twitter. En lösning skulle vara att skicka alla Facebook-inlägg till Twitter automatiskt, så kunde man läsa dem på båda ställena. Det finns gott om program som knyter ihop olika sociala media, så man bara skriver ett enda inlägg och det kommer upp överallt när man klickar på posta.

Andra trender:

Myspace har dött. Tove Styrkes Myspace var helt död och är raderad. Bilddagboken var het för ett par år sedan. Bdb har backat under 2010 och Tove Styrke har ingen officiell bdb. Idag är de flesta som använder bdb 16-19 år, enligt Dagens Media. Facebook har blivit standard för andra åldersgrupper.

En statisk hemsida utan blogg är extremt ute idag. För ett litet företag kan den kanske fortfarande fungera som ett visitkort i cyberrymden, men även småföretagare börjar använda bloggar, Facebook och Twitter för att skaffa kunder.

MEN: Officiella hemsidan har en viktig uppgift: Att synas när  folk googlar Tove Styrke. Därför räcker det kanske om den har en introduktion till Tove Styrke och hennes musik – plus lite länkar.

Söndag 5 dec

Nu ska jag tillåta mig att spekulera vilt ett tag. Intresset för TS verkar större utomlands än i Sverige. Kanske i absoluta mått (det finns ju mycket mer människor utanför än inom Sverige) men framförallt med tanke på att TS inte har marknadsförts eller synts utanför Sverige. Det är faktiskt flera icke-svenskar som twittrar om Tove Styrke och musikbloggarna utomlands är mer aktiva och entusiastiska än de svenska. Hyllningen i New York Post är förstås juvelen i kronan.

Om Sony Musics spinndoktorer over there har börjat tipsa journalister om Tove, så har lanseringen verkligen frångått alla mallar. Ändå skulle det på ett sätt vara logiskt, eftersom Tove Styrke (enligt resonemanget ovan) tycks gå hem bättre utomlands än i Sverige.

Kanske har Robyn fyllt upp nischen i Sverige, det är ju ett dj-vla tjat om en ny Robyn här. Utomlands finns det plats för betydligt fler nya stjärnor och där är inte Robyn mallen. Men å andra sidan valde man väl electronican just för att inte många svenska artister sysslar med den genren. Ex-idolerna brukar ju stå i kö till Melodifestivalen istället. I år ska till och med Daniel Karlsson från Idol 2007 vara med där.

Kanske är TS helt enkelt för ung, för gorgeous, för cool och för modern för den svenska ankdammen? Hennes nya stil är väldigt långt från folkhemmets favoriter enligt försäljningslistan för svenska album. Frånsett Tove Styrke och Robyn regeras denna lista av: Malena Ernman, Helen Sjöholm, Sanna, Shirley, Sonja, Sarah Dawn Finer och Amy Diamond.

Någon anledning måste det i alla fall finnas till att ToveStyrke blir mer uppskattad utomlands än hemma.

Nyligen spekulerade vi över om det överhuvud taget skulle hända något omkring Tove Styrke någon gång. Nu spekulerar vi över om Tove Styrke ska bli en världsartist nu eller sedan. Onekligen en förbättring.

N tipsar om att Tove Styrkes tredje singel släppts på iTunes. Vilken det blev? High and Low. (Åtminstone finns den som singel på iTunes.)

Lördag 4 dec

Tove Styrke och hennes medarbetare har all anledning att korka upp en flaska champagne. N tipsar om en nyhet om Tove Styrke som gör att man undrar om man drömmer eller är vaken. Men det är faktiskt sant att New-York-Fucking-Post, ja DEN New York Post, en av USA:s största och äldsta dagstidningar, hyllar Tove Styrke och kallar henne en av de 10 artister man måste känna till 2011.

I bästa amerikanska stil skriver New York Post att Toves monsterhit dominerar alla radiokanaler i Europa och beskriver den svenska artisten så här: ‘She’s gorgeous, she’s pop perfection and she’s Swedish.’ Ingen PR-man hade kunnat uttrycka det mer säljande!

Så det är väl bara att i lika amerikansk stil utbrista i ett glatt: THANK YOU, JESUS!

New York Post kanske kan beskrivas som USA:s Aftonbladet, medan New York Times är USA:s Svenska Dagbladet. New York Times tokhyllade Ingmar Bergman, New York Post tokhyllar Tove Styrke.

Och man kan ju vara glad att Tove Styrke sjunger på engelska, he he. Nu finns för övrigt Tove Styrke Lyrics i menyn.

Tove Styrke Bloggen Home

Annonser

04 december 2010 - Posted by | Tove Styrke | , , , ,

47 kommentarer »

 1. Vad tråkigt 😦

  Kommentar av Sanna | 09 december 2010 | Svara

 2. Ojojoj, har ni läst om Minnah och Jay?? Enligt en på twitter som är bekant med Jay säger att det är sant. Rätt kul, faktiskt, hehe

  Kommentar av Sanna | 09 december 2010 | Svara

 3. Jag såg också Tove i Malmö, men kände inte igen henne riktigt. Som föregående inlägg antyder såg hon ganska nervös ut, som att hon inte riktigt trivdes i omgivningen eller situationen. Vet inte vad detta berodde på. Men ja – publiken var ju urusel.

  Äsch, hon hämtar sig säkert till kvällens spelning 🙂

  Kommentar av Jakob | 09 december 2010 | Svara

 4. Imorgon ere dags! Och alldeles just nu för er som är i Malmö. Recension utkräves! 🙂

  Kommentar av Giorgio | 08 december 2010 | Svara

  • Haha, såg nu att du skrivit nästan exakt samma innan mig, Camilla. Ja, det ska bli vansinnigt spännande att se henne.

   Kommentar av Giorgio | 08 december 2010 | Svara

 5. Imorgon vid den här tiden står jag och lyssnar på Tove i Göteborg!!! Det ni 🙂

  Kommentar av Camilla | 08 december 2010 | Svara

 6. Någon som vet varför Sony har stängt ner WLM klippet från idol på Youtube. Lade märke till det precis, vad kan anledningarna vara?

  Kommentar av Adam | 08 december 2010 | Svara

  • EDIT: Såg precis att alla övriga klipp också stängts ner av Sony, varför?

   Kommentar av Adam | 08 december 2010 | Svara

 7. En engelsk nättidning för pop (åtta skribenter) tycker att alla låtar är fantastiska samt att WLM är en av årets bästa låtar.
  ”Watch out for this young lady in the near future. Massive.”
  http://popculturemonster.com/index.php/2010/advent-calendar-of-music-day-8/

  Kommentar av Tomas | 08 december 2010 | Svara

  • Jag skrev precis in den nyheten, men det där med iTunes var nytt för mig! 🙂

   Kommentar av Roger Krook | 08 december 2010 | Svara

 8. Reklam är bra det. Nu har albumet åkt upp till tionde plats på iTunes.

  Kommentar av Tomas | 08 december 2010 | Svara

 9. Jag kan tipsa att 24:30 in i presskonferensen som Roger har länkat till så kommer en kort intervju med Tove. Den roligaste biten är när hon plötsligt blir musiknördig och börjar prata om sin ”chaospad” som hon ska ha på scenen och som gör att hon kan ”fucka med sin egen röst”. 😀

  Och en ännu kortare intervju i Lilla Aktuellt:
  http://svtplay.se/v/2260455/lilla_aktuellt/tove_styrke_-_fran_idol_till_p3_guld-nominerad?cb,a1364151,1,f,-1/pb,a1366521,1,f,-1/pl,v,,1518891/sb,k102674,1,f,-1

  Kommentar av Erik | 08 december 2010 | Svara

 10. Bra att artiklarna om USA kom nu innan turnéstarten. Nu kanske risken minskar att några lokala vikarier recenserar premiären och går dit med inställningen att skriva ner en ”idol”. Det blir lite humor om det står ”Idol-Tove” i rubriken efter detta.

  Kommentar av Tomas | 07 december 2010 | Svara

 11. ”Underbar sång, originella förmågor och ett storslaget yttre gör det möjligt för Tove Styrke att inta sin rättmätiga plats i världen.” Hehe, Dostojevskij kunde inte sagt det bättre.

  Kommentar av Tomas | 07 december 2010 | Svara

 12. Twitter: New Rock Music.
  ”Tweets new rock music on the day of its release”.
  Nu har Tove officiellt släppt hennes debutalbum i USA, eller?

  Kommentar av N | 07 december 2010 | Svara

  • Det konstiga är att dom länkar till Amazon, och där står det ”Import”…

   Kommentar av Tomas | 07 december 2010 | Svara

   • Det gör det faktiskt, det såg jag inte tidigare i dag. Har det kanske ändrats?
    ”Imports are CDs that are not produced or distributed domestically but have to be purchased from a foreign source or label distributor”. Det verkar logiskt, men förklarar inte vad EMI har med saken att göra.

    En riktig lansering som vi hoppas på så småningom ska förstås inte smygas ut på Amazon. Den ska föregås av en singel med påkostad video, och en flera månader lång PR-turné från kust till kust.

    Kommentar av Erik | 07 december 2010 | Svara

 13. Härligt, den ena kvällstidningen har reagerat. ”Tove Styrke tar USA med storm” 🙂
  http://www.expressen.se/noje/idol/1.2244514/tove-styrke-tar-usa-med-storm

  Kommentar av Tomas | 07 december 2010 | Svara

 14. Denna tåls ju också att hålla koll på: http://c.itunes.apple.com/se/profile/id-15462

  Kommentar av Jake | 07 december 2010 | Svara

 15. En till kanal att hålla koll på kan ju vara Tove Styrkes Ping-profil på iTunes: http://c.itunes.apple.com/se/profile/id-15462

  Kommentar av Jake | 07 december 2010 | Svara

 16. Tove har blivit nominerad till årets nykomling på P3 guld!

  Kommentar av Fredrik | 07 december 2010 | Svara

 17. Betyder det här att plattan släptes i USA denna vecka? På bolaget EMI, inte Sony? Verkar lite konstigt…
  http://allmusic.com/newreleases/justreleased/all/20101207/name-asc/400

  Kommentar av Tomas | 07 december 2010 | Svara

  • Den finns faktiskt på amazon.com med EMI som label (dock ej på amerikanska iTunes).
   http://www.amazon.com/Tove-Styrke/dp/B0049CW5I0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1291725297&sr=1-1

   Jag gissar att skivan har släpps på Amazon men inte direkt lanserats, ungefär som den finns på iTunes i hela Europa. Någon större försäljning lär det nog inte bli av bara detta, men det är spännande ändå.

   Konstigt med EMI, men om jag minns rätt hade Darin kontrakt för Tyskland med Warner medan han fortfarande låg kvar på Sony i Sverige.

   Kommentar av Erik | 07 december 2010 | Svara

 18. Dagen efter att Tove åkt ut idol drömde jag att hon var med på Ellen Degeneres show….Kanske drömde jag om Toves framtid 🙂

  Kommentar av Hanna | 07 december 2010 | Svara

 19. Västerbottens-kuriren har upptäckt det.
  http://www.vk.se/Article.jsp?article=400910

  Kommentar av Erik | 07 december 2010 | Svara

 20. Världen är liten. En gitarrist från Johannesburg twittrar och skriver ”Personally in the NY Times list I prefer Tove Styrke”.
  http://twitter.com/zapruder2010

  Kommentar av Tomas | 06 december 2010 | Svara

 21. Det verkar vara många som har läst artikeln i NY Post sedan i förrgår, det är 504 st som klickat på Gilla-knappen ovanför bilden.

  Eftersom Gradvall stack ut hakan och skrev att Tove kan bli världsidol, så mailade jag honom och tipsade om länken, och han svarade ”Wow, tack!”. Det var lite kul.

  Kommentar av Tomas | 05 december 2010 | Svara

 22. Fortsatt 3:e plats på Tracks:
  http://sverigesradio.se/p3/topplistor/tracks/

  Kommentar av Tomas | 05 december 2010 | Svara

 23. Tittat runt lite, och hittat spellistor med Tove i dessa Länder:
  – Sverige: P3 / P4 / RixFM / Mix Megapol
  – Norge: P3
  – Danmark: P3
  – Bali
  – UK: Sirius 109/XM 98 radio
  – USA: OUTQ / The Spectrum (alternativ album-radio)
  kul sökmotor: http://xmfan.com/guide.php?q=Tove+Styrke&mode=artist&sort=Channel

  Kommentar av N | 05 december 2010 | Svara

 24. Undrar om Sony USA köper plattan rakt av, eller om det kommer att spelas in några nya låtar till lanseringen?

  Kommentar av Tomas | 05 december 2010 | Svara

 25. Toves tredje singel blir: ”High and Low”
  http://itunes.apple.com/se/album/high-and-low-single/id407285757

  Tove är en drömartister att samarbeta med
  http://nojesguiden.se/artiklar/5-december-baest-2010-enligt-boeoes-kaelstigen

  Kommentar av N | 05 december 2010 | Svara

  • Det där är faktiskt jättekonstigt. WLM har nätt och jämnt peakat på försäljningslistorna, och har ett långt liv kvar i radio. Jag hade trott att nästa singel skulle komma i slutet av januari eller så. Dessutom har de bara smugit ut den på iTunes. Inga radiospelningar alls vad jag vet.

   Och jag hade nog tänkt mig en annan låt som tredjesingel. Chaos i första hand, alternativt Beating On A Better Drum eller Stalker In Your Speaker.

   Kommentar av Erik | 05 december 2010 | Svara

  • Hoppas nästan att det blir den låten som blir nästa singel eftersom det är en av de bästa låtarna på skivan.:)

   Kommentar av Jimmy | 05 december 2010 | Svara

 26. Detta visar att Tove har något stort på G. Otroligt roligt.:)

  Kommentar av Jimmy | 04 december 2010 | Svara

 27. Det skulle vara kul om Aftonbladet såg det där, och skriver om det. Och om dom frågar Sony så vi får veta lite mer. Eller om Sony inte vill ge några kommentarer, då vet vi ju att det är nåt stort på G, haha.

  Kommentar av Tomas | 04 december 2010 | Svara

 28. Otroligt roligt! Även om detta mot förmodan skulle vara publicerat någonstans i NYP som inte så många läser, så läser väl åtminstone en massa branschfolk artikeln. Sony Music moderskepp i USA måste ju också vara väl medveten om Tove. Det börjar kännas som att albumets resultat på sverigetopplistan inte betyder vinna eller försvinna. Sedan så kan man fundera om det finns en anledning till att hennes turné bara är fyra spelningar och att inte hela vintern är bokad.

  Kommentar av Tomas | 04 december 2010 | Svara

 29. Jag ser att länken till NYP publicerades på Toves officiella Facebook kl. 5 i morse. Det var nog inte Tove själv utan någon på Sony som gjorde det. Denne någon var alltså antingen väldigt morgonpigg, eller befann sig i t.ex. New York på fredagskvällen. Hmm…

  Kommentar av Erik | 04 december 2010 | Svara

  • Det står ingen text på svenska i inlägget. Hon kanske redan har ett management i USA som postade inlägget, hehe.

   Kommentar av Tomas | 04 december 2010 | Svara

 30. Det är fantastiskt hur mycket det skrivs om Tove ute i världen nu. På Twitter är svenskarna inte längre i majoritet.
  Jag som följde surret på nätet vid Agnes internationella genombrott våren/sommaren 2009 (ursäkta om jag tjatar) får en viss deja vu-känsla. Fast det var ändå resultatet av en målmedveten (om än udda) lanseringskampanj. Nu verkar spridningen ske spontant.
  Eller är det så? Vem tutade t.ex. i NYP att WLM är en europeisk monsterhit?
  Hur som helst, dags att fråga: Tove, hur är din engelska? Är du redo? 🙂

  Kommentar av Erik | 04 december 2010 | Svara

 31. Klart att de tokhyllar Tove ❤ ❤ finns ju ingen bättre 😀
  Roger har du sett att jag mailade 2 texter? :-)Mvh Camilla

  Kommentar av Camilla | 04 december 2010 | Svara

 32. Spännande! De säger också att skivan ska släppas i USA nästa år.

  Kommentar av plingplong | 04 december 2010 | Svara


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s