Tove Styrke Bloggen

Still crazy after all these years

Tove Styrke släpper remix

Tove StyrkeFotograf: Camilla

Tove Styrke sjunger med The Ark

Tove var på Grammisgalan och ”The Ark fick äran att avsluta hela galan och när de bjöd upp Håkan Hellström, Tove Styrke, Eva Dahlgren och Melody Clubs Kristofer Östergren på scenen för att sjunga Calleth you cometh I så var det inget annat än ett stort lyckorus.” Läs Tove Styrke i DT och Tove Styrke i Expressen.

Observera hur Tove kommer in på scenen en bit in i låten, följeljuset tänds och hon börjar sjunga. Så ska en stjärnas entré se ut! Sanna och Peter tipsade.

Erik tipsar om ett klipp med Tove Styrke från Elle-galan. Tove Styrke berättar om sina kläder vid 1.30. Och lyssna på bakgrundsmusiken!

Tomas tipsar om att White Light Moment med Tove Styrke är ett av de mest publicerade klippen på Twitter. I hela världen alltså!

Tomas tipsar om ett skumt klipp upplagt på Vimeo av Noonie Bao. Låter möjligen rösten bekant?

Tove Styrke — High & Low (Boeoes Kaelstigen Remix)

Boeoes Kaelstigen har lagt upp den fem minuter långa versionen av sin remix/singel på Youtube:

Trendsättarna Tove Styrke och Danny Saucedo intervjuas på Elle-galan.

Sanna tipsade. Ett snyggt par som alla modejournalister ville ”låna en stund”.

Tove Styrke: High And Low

(Boeoes Kaelstigen Remix – Radio Edit)

Den här remixen, som vi länge väntat på, lade Sony Music upp på Youtube.

Se & Hör Tove Styrke berätta om sin frisyr på Grammisgalan. Hon dyker upp efter 2.50 minuter, efter Lars-Kristerz i rosa skjortor. (Expressen tv)

Direkt efter Tove skymtar förresten Minnah Karlsson i bild, när hon poserar för fotograferna och ger en intervju. Toves gamle bekant Erik Grönwall intervjuas också i klippet. Som Petter säger i inslaget så är Grammisgalan något av en firmafest för den svenska musikbranschen och det är lite coolt att bli inbjuden.

Här är en bild på Tove Styrke på Grammisgalan! (Inte världens mest lyckade bild, Tove Styrke ser mer ut som sig själv i klippet ovan!)

Tove Styrke festklädd på Grammisgalan. Flukta in Tove Styrke i Aftonbladet, bild 74. Enligt Miss Styrke själv var frisyren spädbarnstung, vilket betyder att den vägde sisådär 5 kg. Minst.

Dessutom får vi lära oss att ”var fan är mitt band” heter ”vars är mitt band” i Umeå med omnejd. Men det var kanske hårbandet vår hjältinna syftade på?

Och vilken roll Tove Styrkes colaburk i den tomma kulverten spelar kommer väl att analyseras av framtidens musikvetare när de skriver Tove Styrkes biografi. Kanske är det ännu en ledtråd till fansen?

Här är min tolkning: Tove Styrke har dragit sig tillbaka till ett lugnt ställe för att ladda upp mentalt innan hon möter pressen. Och apropå press: Vi föreläsare vet att coca-cola hjälper mot rampfeberns sidoeffekter såsom muntorrhet, illamående, ont i magen med mera. En gång höll en kollega till mig på att kräkas när han skulle föreläsa på Älvsjömässan. Katastrof! En burk cola i kulisserna och sedan mådde han som en prins.

En gång föreläste jag i en topphemlig militärbas. Plötsligt blev jag torr som sandpapper i munnen. Camouflageuniformer så långt ögat nådde, men inte ett enda vattenglas i sikte. Då drog jag fram TVÅ colaburkar ur min portfölj och sade: -Det är alltid bra med lite civil beredskap. Och sedan gick det som en dans. Så jag har många fina minnen av drycken med de underbara ingredienserna koffein, kokablad, kolanöt och fosforsyra. Never leave home without it!

Tove Styrke i Graffiti om kommande P3 Guld, där hon är nominerad till Årets Nykomling. Peter tipsade.

Här är Tove Styrke på  Elle-galan.

Just nu hittar många hit från omröstningen på finest.se. Ja, ni som kommer därifrån har väl redan röstat på Tove Styrke som årets bäst klädda kvinna? Ni andra, glöm inte att rösta! En röst per dag och dator!

Tove Styrkes coola stil

Varför Tove hade samma kläder på Elle-galan och Grammis-galan kan man ju fundera över. Kanske för att det mest överraskande en kändis kan göra idag är att komma i samma kläder två gånger? Och Tove gillar ju att överraska oss.

De som tror det var ett misstag fattar inte att Tove Styrke har både stylister och PR-människor, som hjälper henne med framtoningen i media. Förutom mer eller mindre obegränsad tillgång till kläder, förstås!

Den utstuderade frisyren var gjord av proffs, men annars är Tove Styrke känd för att ha egna idéer om det mesta och vara förvånansvärt kaxig när det gäller att bestämma själv. Särskilt om musiken, men även när det gäller till exempel den sexiga framtoningen på skivomslagen eller att ha skinheadsdojor till vintageklänning. Förvånansvärt eftersom många glatt skulle sälja sin själ till Djävulen för en framgångsrik artistkarriär. Och många musiker spelar sådant de själva inte gillar för att kunna leva på sitt yrke.

Sony Music tycks satsa mycket på att få en cool stil på hela konceptet inklusive låtval, livesound, skivomslag och annat. Tommie X stylade både Tove och skivomslaget när hon skulle släppa Million Pieces, sedan har flera olika personer varit inblandade. Och Tove Styrke är ingen modedocka som någon kan göra om. Vilket naturligtvis vore kapitalförstöring, när Toves personlighet är det som skiljer henne från mängden!

Lanseringen av Tove Styrke verkar aldrig ha handlat om att (som i fallet med många andra idoldeltagare) göra lite snabba pengar i efterdyningarna till Idol. Snarare verkar den handla om ett långsiktigt varumärkesbyggande och att ta vara på Tove Styrkes unika potential för en lång och framgångsrik karriär i Sverige och världen.

Tove Styrke Bloggen Home

Annonser

17 januari 2011 - Posted by | Tove Styrke | ,

13 kommentarer »

 1. Tove är med i Morronpasset Helg i P3 på lördag, någon gång mellan 8-11. Sänds från Elite Hotel i Göteborg som ”förfest” inför P3 Guld-galan på kvällen.
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3328&artikel=4300377

  Kommentar av Tomas | 20 januari 2011 | Svara

 2. Radioklipp med Tove om P3 Guld. Med på bild 5 sekunder i videon under också.
  http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3964

  Kommentar av Tomas | 19 januari 2011 | Svara

 3. Coolt! Från ett twitter jag såg när jag sökte på Tove Styrke. Denna blogg verkar vara en av de mest växande just nu:

  @ladanmohammadi
  لادن محمدی

  Growing Blogs — WordPress.com: جدیدترین عکسها از سلبریتی. Just another WordPress.com site. Tove Styrke Blo… http://tinyurl.com/4ovba79

  Kommentar av Tomas | 19 januari 2011 | Svara

 4. Det verkar vara en del på nätet som hakat upp sig på att hon hade samma outfit två gånger på rad. Efter att hon haft samma kläder även vid P3 Guld-galan, tre gånger samma vecka, så går nätet varmt med diskussioner om vad innebörden är, vilken är den djupare meningen bakom detta? Gör hon rätt och alla vi andra fel? Är hon inne och vi är ute nu? Till slut frågar AB henne om det, och då svarar hon:

  – Jag hade ingen tvätt-tid! 🙂

  Kommentar av Tomas | 19 januari 2011 | Svara

 5. Ännu ett klipp från Ellegalan där gästerna berättar om sina kläder: http://vimeo.com/18915099
  Tove dyker upp vid 1:30, men framför allt står hon för bakgrundsmusiken. 🙂

  Kommentar av Erik | 19 januari 2011 | Svara

 6. WLM är en av de mest publicerade klippen på Twitter, enligt denna sajt från Los Angeles…
  http://toptwitter.tv/tove-styrke-white-light-moment?utm_source=wordtwit&utm_medium=social&utm_campaign=wordtwit

  Kommentar av Tomas | 18 januari 2011 | Svara

 7. och från Elle galan

  Kommentar av Sanna | 18 januari 2011 | Svara

 8. Hela remixen ”High & Low (Boeoes Kaelstigen Remix)”:

  Kommentar av Peter | 18 januari 2011 | Svara

  • Låter asgrymt.

   Kommentar av plingplong | 18 januari 2011 | Svara

 9. Men guuuuuud! Jag spolade lite och det var väl därför jag inte såg henne efterson hon var med så kort, haha

  Kommentar av Sanna | 18 januari 2011 | Svara

 10. Jag måste vara blind eller nåt för jag ser inte Tove, lol

  Kommentar av Sanna | 18 januari 2011 | Svara

  • Menar du i klippet från röda mattan? Hon är bara med några sekunder mellan Oskar Linnros och Petter! 🙂

   Kommentar av Roger Krook | 18 januari 2011 | Svara


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s