Tove Styrke Bloggen

Still crazy after all these years

Tove Styrke lanseras i Europa

tove styrke sjunger society

Adam tipsar om en bra film från Tove Styrkes plåtning för Elles omslag. Rekommenderas.

Adam tipsar om en kille från Umeå som ringer till P3 och berättar att Tove Styrke är lika underbar som hon verkar.

En annan liten kul nyhet: Call My Name är med på Absolute Dance Autumn 2011. Call My Name är alltså dance/techno och inte arenarock! 😉

Tv 11 gjorde en intevju med Tove efter Idol, ”Tove om framgången”.

Idol vill förstås ha med Tove som ett exempel på hur bra det kan gå för dem som varit med i Idol, som en som ”håller på att erövra hela världen.” Och det är ju kul att Tove blivit ett exempel på framgång på det sättet.

Anders Nunstedt undrar: Finns nästa Tove Styrke i årets upplaga av Idol?

Här är en fansida på tumblr som jag kan rekommendera. Många bilder jag inte hade sett. http://tovestyrke.tumblr.com/
.


.

Erik tipsar om något som kan vara stort: Tove Styrke ska spela på Eurosonic i Holland. För att citera deras egen hemsida:

Eurosonic is the largest European showcase festival. With over 200 acts it presents a broad variety of the best European talent throughout the city of Groningen (Wed 11 – Fri 13 Januari 2012).

Showcase kanske man kan beskriva som att skivbolagen visar upp sina bästa nya artister, som de tror mest på? Det anmärkningsvärda är att Tove Styrke hörde till de första annonserade artisterna, vilket tyder på att det är planerat sedan länge. Allt det här betyder rimligtvis, som Erik skriver i sin kommentar, att Sony Music har stora planer för Tove Styrke 2012. En svensk artist kanske man kan lansera i Melodifestivalen eller Hylands Hörna, men här handlar det alltså om Europas största showcase. Det vore idioti att låta Tove Styrke få den platsen om hon sedan bara ska harva på svenska festivaler under 2012.

Det finns massor av coola och creddiga klubbar, festivaler, teatrar, teveprogram och radiostationer i norra Europa, som vi kunde se när det gällde en annan svensk kvinnlig artist förra sommaren. Tyvärr kom den lanseringen av sig när succén inte kunde följas upp med nyskriven musik.

Visst kan det vara jobbigt att vänta, men folk vill ha nyheter och det kan vara svårt att lansera en ny artist med ett gammalt album. Eller med gamla låtar på nya spelningar. Covers då? Nja, det blir nog lätt för mycket karaokebar. Så det är säkert bra taktik att göra ett nytt album först – och låta det ta tid så det blir bra.

Kommer vi att få se det internationella genombrottet för Tove Styrke, som många förutspått, under 2012? Är det ”sena” albumet i själva verket planerat att släppas i Europa i samband med denna lansering? Frågor, frågor, frågor. Sony Music söker nya vägar just nu och det kan vara svårt att förutsäga deras handlingar utifrån vad de gjort tidigare. Men i det här fallet tycker jag inte man kan tolka det på så många sätt. Först showcase i Tyskland och nu i Holland.

Tove Styrke Bloggen Home

Annonser

05 oktober 2011 - Posted by | Tove Styrke | ,

79 kommentarer »

 1. Ytterliggare en modevideo där Tove medverkar:

  Kommentar av Adam | 26 oktober 2011 | Svara

  • Häftigt! Ännu en gång visar Tove hur bra hon är som modell. 🙂

   Kommentar av Roger Krook | 26 oktober 2011 | Svara

 2. Från det ena till det andra, jäklar vad #CallMyName säljer nu igen! Förra veckan när den var 8:a på Digilistan tänkte jag att det var en Moraeus-effekt, men nu är den 6:a, lika högt som när den släpptes.
  Och just nu 9:a på iTunes.

  Kommentar av Erik | 23 oktober 2011 | Svara

  • Det är kanske marknadsföringen som börjar ge resultat? I alla fall kul om CMN kan leva under den tystnad som bör komma nu. 🙂

   Kommentar av Roger Krook | 23 oktober 2011 | Svara

  • Vad roligt! Hoppas nu att Tove har en deal som gör att hon tjänar massor med pengar!

   Kommentar av Bruno | 24 oktober 2011 | Svara

   • Tyvärr så tjänar väl artisterna idag inte speciellt mycket på just skivförsäljningen. I Toves fall är det ju främst företagsgigen som hon försörjer sig på. Är det någon som vet hur mycket (procentandel) som tillfaller artisten vid ett köp av en skiva?

    Kommentar av Adam | 24 oktober 2011 | Svara

 3. Oj vad mycket tyckande om Idol! En del håller jag med om, annat inte alls.
  Till att börja med är Roger och Tomas ute och cyklar när det gäller Moa (no offence 🙂 ). Kopplingen ”mindre antirasist- och HTB-festivaler” är rätt obegriplig. Moa har dokumenterad låtskrivarförmåga, en stark, uttrycksfull och igenkännlig röst, ett utseende man inte glömmer och en charmig personlighet – kort sagt ett skivbolags dröm. Det fattas ännu en del när det gäller självförtroende och uttal, men det går ju att rätta till, liksom tänderna.
  Däremot vinner hon nog inte Idol.

  Amanda F kanske vi kan enas om. Personligt uttryck, udda och spännande sångsätt och en dold personlighet som exploderar på scenen. Sångmässigt liknar hon mest Linnea, men jag önskar att hon skulle sjunga mera som Amanda Jenssen.
  Men om både Linnea och Amanda J sökte sitt scenuttryck under idoltiden, och ibland spelade över en del, så tycks Amanda F ha en helt självklar karisma. Lite som Tove faktiskt.

  Molly tycker jag är överskattad. Man bygger ingen karriär på en överlägsen sångteknik, och jag tycker att rösten är för opersonlig. Däremot verkar hon väldigt sympatisk och gör de bästa intervjuerna. Hon vinner nog Idol.

  Amanda P är jag kluven till. Hon är väldigt bra, framför allt för sin ålder, men jag blir bara inte berörd av någon anledning.

  För övrigt tar jag illa upp när Tomas dissar Agnes musikaliska integritet – just den sortens fördomsfulla och okunniga påståenden som vi alla retar oss på när de riktas mot Tove. Agnes gjorde ett modigt byte till ett mindre skivbolag just för att skaffa sig kontroll över musiken. Hon styr produktionen av sin kommande skiva på en sådan nivå att jag tror hon kommer att stå som executive producer på den. Dessutom har ingen Idoldeltagare mer än hon hittills skrivit en världshit.

  Kommentar av Erik | 23 oktober 2011 | Svara

  • Det är ju intressant att Toves fans (som borde ha liknande musiksmak) har så olika uppfattningar om årets idoldeltagare. Men som sagt, vi får se om ett år vem som bäst var sanningen på spåren. 🙂 Du har en poäng i att vi inte borde ta illa upp när folk sågar Tove. Man kan ju uppleva olika artister som sellout, irriterande eller bara totalt ointressanta. Och i en diskussion om musik och musikindustrin kan sådana synpunkter behöva vara tillåtna. Problemet är väl att man tänker med hjärtat när det gäller ens idol. Jag lägger in din text utom avsnittet om Agnes i spådomslistan, tycker det kan vara intressant att läsa det du skrev i oktober 2012 med facit i hand.

   Det var Mr Big som ställde frågan vilka som skulle överleva och ha en karriär efter Idol, men kommentarerna har hamnat på andra ställen här i trådarna nu. Om någon undrar.

   Kommentar av Roger Krook | 23 oktober 2011 | Svara

   • Nu var det ju faktiskt inte det jag skrev. Givetvis ska vi acceptera att folk tycker olika om Toves musik. Musik som alla tycker om är knappast intressant. När däremot någon kallar henne sellout och skivbolagsprodukt, eller kommer dragande med en massa förutfattade meningar om hur hennes låtar kommer till så är det ett personligt påhopp, och det finns all anledning för oss fans att ilskna till.
    För mig är det samma sak med Agnes.

    Kommentar av Erik | 23 oktober 2011 | Svara

    • Håller inte med, man måste få tycka en artist är sellout och tråkigare än en schampoflaska eller att den är en ren skivbolagsprodukt utan värde. Några (jag tänker naturligtvis på The Monkees) motsvarar ju faktiskt den beskrivningen. Men visst tänker jag själv med hjärtat när det gäller idoler och Claes af Geijerstam är en fiende som ska förgöras. 🙂

     Kommentar av Roger Krook | 23 oktober 2011 | Svara

     • Let’s agree to disagree! 🙂
      Vi har alla våra hangups. Själv tycker jag hellre att Fredrik Strage borde förgöras, oavsett om Tove är storsint nog att förlåta honom (artikeln om detta i SvD gjorde mig snarare MER förbannad, med tanke på hur sårad hon måste ha blivit).

      Ett visdomsord från Agnes förresten: ”Man ser olika på Idol från land till land. I Skandinavien är det lite en ful stämpel på att ha varit med, medan det i andra länder är ett bevis på att man är jävligt grym.” (ur artikel i QX)

      Kommentar av Erik | 23 oktober 2011 | Svara

 4. Du tog upp Jasmine Kara. Det är liknande låtar som Molly ska sjunga tycker jag

  Fast kanske låtar med högre tonarter eftersom enes röst är så stor

  Kommentar av Sanna | 23 oktober 2011 | Svara

 5. En annan sak med Amanda P som jag gillar är att hon är så teatralisk. Vissa ser det som nåt neagativt, men det gör inte jag. Jag gillar det. Det där dramatiska. Hon är lite mystisk. Hennes framträdande förra veckan, Utan Dina Andetag, var ett av dom bästa framträdanden hittils i årets Idol tycker jag.

  Kommentar av Sanna | 22 oktober 2011 | Svara

 6. Oj vad långt och negativt det här blev då. Man ska skriva något roligt i kommentarsfältet står det, men det blev det ju inte, haha 🙂

  En sak man får komma ihåg när det gäller idoler och deras framtida karriär, är att under programserien kan man tycka att flera av dom är så bra, så deras framtid i musikindustrin känns självklar. Men om man tittar tillbaks så kanske bara en eller två per säsong har kunnat försörja sig på musik efter några år. Hur kan det bli så, när dom ju nästan är lika bra som dom stora artister dom påminner om? Jo, just därför att dom bara är nästan lika bra. När TV-programmet börjar tyna bort i folks medvetande så väljer musikkonsumenterna att köpa låtar av den artist som idolen påminner om i stället. Varför köpa en skiva med Calle Kristiansson när en skiva med Joe Cocker kostar lika mycket?

  Idol är TV-underhållning, inget mer. De ungdomar som är med i programmet är med där för att göra ett bra TV-program, och coachas för att göra ett bra TV-program. Det är huvudsyftet. Sjunga covers så bra så det påminner om originalen. Helst stora fylliga låtar, det gillar TV-tittarna, vilket inte riktigt är samma målgrupp som musikköparna. Publiken applåderar när någon håller en hög ton i 15 sekunder. Inte ofta det ger impuls till ett skivköp.

  Någon gång emellanåt slinker det dock med en idol som har ett eget musikaliskt uttryck (vilket de flesta artister som har en betalande publik har). Om man ska fundera över vem som kan ha en framtid som artist så handlar det om just det. Inte om teknisk färdighet eller en fin röst, vilket ofta blir fallet i Idol. Har man endast det så kan man leva på det ett tag med skivbolagshjälp. Man produktifieras då som vilken schampooflaska som helst. De tydligaste exemplen på riktiga artister som varit med i Idol är Amanda Jenssen och Tove Styrke. Nej, inte Agnes eller Darin, dom stöttas nog hårt av marknadsföringsfolket, för att göra skivbolagets grej, inte sin grej.

  Den enda i år som jag tycker har ett eget uttryck, och som därmed har förutsättningar att bli en långlivad artist är Amanda Fondell. Möjligen smal artist, om hon är för udda, men dock artist. Jag försöker se någon antydan till detta hos dom andra, men den enda förutom AF som möjligen har något frö till detta är i så fall Amanda Persson. Only time will tell. Dom är ju så unga fortfarande.

  Sen är det så mycket annat som behövs för att bli en artist ”på riktigt”. Att vara duktig räcker inte långt. Det är väldigt många som vill fram. Det ska finnas en nisch som inte ockuperas av någon annan, det ska finnas en efterfrågan i den nischen, det krävs vassa armbågar, envishet, uthållighet. Man måste vara smart i alla lägen för att bygga sin karriär. Numera ska man helst vara snygg också.

  Man behöver dock inte skriva sina egna låtar för att vara en riktig artist. Lika lite som att Johnny Depp skulle behöva skriva sina egna repliker.

  Kommentar av Tomas | 22 oktober 2011 | Svara

 7. Lite Idol snack då. Tror som du, Roger, att killarna kommer glömmas bort. Utom Robin. Han är helt klart den bästa bland killarna och jag tror han blir farlig om han fortsätter som han gjorde igår.

  Förstår över huvud taget inte varför Linni är med i Idol. Ursäkta, men jag tycker hon sjunger fördjävligt rent ut sagt. Hon kan inte sjunga rent och har ingen som helst kontroll över sin röst. Sen är hon lika karismatisk som en penna.

  Emil. Bra att han åkte ut. Gullig liten kille, men har inte mycket till röst

  André. Imonerande att han kunde stå på scenen när han mådde så dåligt, men tycker han kan åka ut nästa gång. Eller Linni. Gillar inte hans röst heller

  Olle. Tycker allt att han kan sjunga bra, men han berör inte mig alls. Sen så valde han en låt som typ all har gjort en cover på och det blir lite tjatigt.

  På tal om tjatigt. Amanda F. Hon har en jätte härlig röst. Vlket gör det lite synd att hon låter likadant vecka efter vecka. Hennes framträdanden är som en enda lång deja vú. Och hennes oh oh oh och ey eye eyande har börjat blir riktigt jobbiga, enligt min åsikt. Skulle inte jämföra henne alls med Tove, som gjorde olika saker varje vecka när hon var med

  Moa. Älskar hennes röst. Men har avrit rädd att det inte räcker. Men hon blev mycket bättre, scenspråksmässigt, igår och hon var jätte bra.

  Amanda P. Älskar henne och jag tyckte hon var skit bra igår. Jätte bra att hon inte gjorde Heroes som Bowie gör(eller gjorde eftersom han inte sjunger längre som synd var) för man kan inte göra nåt lika bra som Bowie. Omöjligt. Hon gjorde låten till sin egen. Förstår inte varför hon hängde löst. Är väl ungdomar som röstar som fattar nada när man nämner David Bowie namn, hehe

  Molly!!! Fan vilken röst den tjejen har. Och bara, nu, 16 år. Väldigt karismatisk och charmig och går verkligen ut med sin röst. Hon varierar sig och det gillar jag. Hon har nästan FÖR stor röst för Idol och jag håller inte med om att skivbolaget kommer få svårt att veta vilken genre hon är. Soul! Hon är ju som en vit Jennifer Hudson. Tror inte alls att man bara få se henne i program som Allsång på Skansen och Melodifestivalen och andra lekprgram

  Kommentar av Sanna | 22 oktober 2011 | Svara

  • Tack! Det är inlagt. Och du får mig att börja tänka i lite nya banor. 🙂

   Kommentar av Roger Krook | 22 oktober 2011 | Svara

   • Alltid kul att få folk att tänka annorlunda, haha

    Kommentar av Sanna | 22 oktober 2011 | Svara

 8. Nu är #CallMyName etta på Rix Topp 6. Inte illa! Var någonsin WLM det?
  http://www.rixfm.com/rixtopp6

  Kommentar av Erik | 18 oktober 2011 | Svara

 9. En text till Brains Out ligger nu uppe på svenskalyrics.se. Dock stämmer den väl inte till 100 % men det är bättre än inget.
  http://svenskalyrics.se/caotico-tove-styrke-brains-out/

  Kommentar av Adam | 16 oktober 2011 | Svara

 10. Scandipop rankar de 20 bästa artisterna som kommit ur den svenska idolfabriken. Tove rankad nummer 5, endast slagen av bl.a Agnes och Danny.
  http://www.scandipop.co.uk/?p=7194

  Kommentar av Adam | 14 oktober 2011 | Svara

  • Liten fundering, vilka överlever och har en karriär efter idol

   Kommentar av Mr. Big | 20 oktober 2011 | Svara

   • Syftar du på årets upplaga av idol?

    Kommentar av Adam | 20 oktober 2011 | Svara

   • Min gissning:
    Amanda F följer Amanda J och Tove, platta i vår, turné i sommar osv. Om hon inte väljer ett alltför smalt spår som indie- eller jazz. Hon behöver också bli mer spontan, för att klara mellansnack osv.
    Amanda P bildar band, släpper platta om ett år.
    Molly gör lite mer folkliga framträdanden, i doobidoo, MF osv.
    Resten glöms bort.

    Kommentar av Tomas | 21 oktober 2011 | Svara

    • Det var klara besked! 🙂

     Kommentar av Roger Krook | 21 oktober 2011 | Svara

     • Spådomarna är nu sparade på undersidan Idol 2011 i menyn. Om ett år kollar vi vem som hade rätt!

      Kommentar av Roger Krook | 26 oktober 2011 | Svara

 11. Film från fotograferingen på Elle:
  http://elle.se/elletv-backstage-tove-styrke/

  Kommentar av Adam | 12 oktober 2011 | Svara

 12. I ett program där lyssnarna skulle ringa in och berätta om kändisar så var det en gammal vän från skolan som berättade om hur Tove var innan hon blev känd. Ni kan höra det på länken:
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3130&artikel=4741923

  The Single Jukebox betygsätter CMN:
  http://www.thesinglesjukebox.com/?p=4341

  Kommentar av Adam | 12 oktober 2011 | Svara

 13. vilka klipp menar du? Och ja det går med nån form av http streaming recorder typ Jaksta som jag själv kör med (kostar dock)

  http://www.jaksta.com/download/

  finns varianter som är gratis också.

  Om du menar moraeus så har jag spelat in det och tänkte slänga upp det när jag funderat ut varför youtube helt plötsligt inte gillar mina inspelningar 🙂

  Kommentar av Mattias | 11 oktober 2011 | Svara

  • suck, menade att svara på ditt inlägg Adam inte göra ett nytt.

   Kommentar av Mattias | 11 oktober 2011 | Svara

   • Förstod det. Ja det var Moraeus jag menade, men såg att de redan låg uppe nu 🙂 Men det kan vara bra att veta i framtiden 🙂 Ska testa Jaksta. Tack för hjälpen 🙂

    Kommentar av Adam | 11 oktober 2011 | Svara

    • Har testat Jaksta lite smått nu och trodde det var att man antingen kunde ladda ner halva eller att man bara fick ha drygt 30 sekunder men båda verkar tydligen gälla. @Mattias, har du möjligtvis premiumversionen så att du kan ladda ner hela klipp? Skulle gärna vilja ha spelningen från Livelöpet på datorn men det verkar inte funka. Skulle du kunna ladda ner det åt mig och kanske skicka det via mail?
     Tack på förhand 🙂

     Kommentar av Adam | 24 oktober 2011 | Svara

 14. Är det någon som vet om man kan ta klipp från exempelvis Svtplay och sedan lägga upp på Youtube. Alternativt ladda ner från typ Svtplay eller liknande. Känns som att klippen från igår kan viljas ses från många och klippen ligger väl bara kvar på Svtplay i en månad?

  Kommentar av Adam | 10 oktober 2011 | Svara

 15. Många som undrar om peruken, det var faktiskt hennes eget hår otroligt men sant. Fråga inte hur jag vet det tack !

  Kommentar av Asta | 10 oktober 2011 | Svara

  • Utan bevis så tror vi inte på någonting här inne 😉

   Kommentar av Adam | 10 oktober 2011 | Svara

   • Förstår det, klart ni är nyfikna 🙂

    Kommentar av Asta | 10 oktober 2011 | Svara

    • Hur kommer det sig att du ”vet” men inte vill säga? 🙂

     Kommentar av Adam | 10 oktober 2011 | Svara

     • Enligt hennes frisör är det äkta

      Kommentar av Asta | 10 oktober 2011 | Svara

 16. Var lite kul att Kalle sa att Tove var lik Lill-Babs som ung. Har aldrig tänkt på det, men när han höll korten bredvid varandra så såg jag det

  Kommentar av Sanna | 10 oktober 2011 | Svara

 17. Albumet ligger nu på plats 22 på itunes! 😉

  Kommentar av Elsa | 09 oktober 2011 | Svara

 18. Går man in på svt play och tittar på just klippet med Tove då har man att hon sjunger. Det var också bättre än de man fick höra på tvn.

  Kommentar av Elsa | 09 oktober 2011 | Svara

  • Oj, shit vilken skillnad det var att titta på datorn. Då hör jag att hon sjunger live, men det gjorde jag inte alls när jag såg det på TV:n. Mysko

   Kommentar av Sanna | 10 oktober 2011 | Svara

   • Och ännu konstigare blir det när man kollar på hela programmet för då ser det ut och hörs som om hon mimar igen. Det är bara när man kollar på klippet för sig som man hör att hon sjunger. Kollar på på hela programmet, som man gjorde på TV:n, så kan man inte höra henne alls. Hör bara det inspelade

    Kommentar av Sanna | 10 oktober 2011 | Svara

 19. Ni som tror hon mimar, i Call My Name, borde titta igen och lyssna mer noggrant. Hon använder en svag inspelad röst i bakgrunden (mest tydligt i början då hon kommer in fel), men rösten man mest hör är Live. Hör man inte hesheten och att hon inte alltid håller ut tonen som i studio versionen så har man kanske dåliga högtalare.. Robyn gör precis samma sak, såg ni inte när hon tappade micken i sommarkrysset?

  Kommentar av N | 09 oktober 2011 | Svara

 20. Älskade den andra låten hon sjöng. Society. Är det en ny låt eller var det en cover?? Hon gjorde den jätte bra

  Kommentar av Sanna | 09 oktober 2011 | Svara

  • Cover. Var snabbt tvungen att kolla upp det. Blev lite chockad och hann tänkta att det var ett tämligen överaskande sätt att släppa en ny låt på 😛 Har aldrig hört originalet men det var väl både hissar och dissar för den på Twitter. Mest positivt så det är ju bra 🙂

   Tycker det är tråkigt att hon kör playback på CMN när de flesta andra körde riktigt. Tur hon sjöng på andra iallafall 🙂

   Kommentar av Adam | 09 oktober 2011 | Svara

 21. Men varför mimar hon?! Onödigt. Speciellt när det märks så väl

  Kommentar av Sanna | 09 oktober 2011 | Svara

  • Jag blev också lite besviken, men det fanns väl inte tid att göra en akustisk version av CMN, som måste ha varit ganska ny när programmet spelades in. Men vi fick ju en annan låt som var desto mer live! 🙂

   Kommentar av Roger Krook | 09 oktober 2011 | Svara

 22. Ni har väl inte missat att vi fått fint beröm av Nikeisha? 🙂
  http://www.nikis.se/?p=1535

  Kommentar av Adam | 09 oktober 2011 | Svara

  • Ja det var väldigt roligt att läsa! 🙂

   Kommentar av Roger Krook | 09 oktober 2011 | Svara

 23. Någon som vet ifall hon hade peruk på sig eller om det var hennes riktiga hår??

  Kommentar av Jimmy | 08 oktober 2011 | Svara

 24. Haha, jag tyckte håret var roligt. Kanske inte den bästa looken precis, men äh!

  Och om man får vara lite OT, så tycker jag att Molly ska vinna hela skiten. JÄVLAR vilken röst

  Kommentar av Sanna | 08 oktober 2011 | Svara

  • Ja, jag tycker inte någon har haft så bra röst så tidigt i tävlingen! Ska bli mycket intressant att se vad det blir av Molly.

   Kommentar av Roger Krook | 08 oktober 2011 | Svara

   • Eller hur?! Och hon är bara 15 år. Tycker nästan att hon redan är färdig. Helt klart en av dom bästa rösterna någonsin i svenska Idol

    Kommentar av Sanna | 08 oktober 2011 | Svara

    • Själv tror jag på Amanda P, grym potential där 🙂 och som vi vet behöver man inte vinna Idol för att lycka 😉

     Kommentar av Mattias | 08 oktober 2011 | Svara

    • Molly är imponerande, men jag blir inte riktigt berörd. Inte ännu i alla fall.
     Moa däremot, och överraskningen Amanda F, är två kreativa talanger som jag verkligen håller tummarna för.

     Kommentar av Erik | 08 oktober 2011 | Svara

     • Jag gillar också Moa och Amanda F. Moa är än så länge lite försiktig och spom Laila säger, hon behöver ta för sig på scenen mer. Och Amanda F han en jätte härlig röst. Men jävlar vilken power Molly har i sin röst. Fick gåshud

      Kommentar av Sanna | 09 oktober 2011 | Svara

     • Amanda F har förmågan att skapa ett uppträdande på ett kreativt sätt. Det är så professionellt jämfört med dom andra. Idag tyckte jag hon påminde om någon ur den gamla stammen svenska sångerskor, kanske en ung Tova Carson, samtidigt som om man hade hängt på henne en elgura hade det blivit lite Bruce Springsteen-vibbar i refrängen. Det kan ju bli något bakslag, men just nu känns det som att Idol 2011 är hennes eriksgata.

      Kommentar av Tomas | 15 oktober 2011 | Svara

 25. http://www.rixfm.com/rixtopp6
  rösta på tove på rixtopp 6

  Kommentar av ??????? | 08 oktober 2011 | Svara

 26. Ikväll får ni inte missa Tove när hon inleder den första fredagsfinalen av årets Idol på TV4.
  http://www.facebook.com/tovestyrke?sk=wall

  Kommentar av Erik | 07 oktober 2011 | Svara

  • Oj, trevligt 🙂

   Kommentar av Mattias | 07 oktober 2011 | Svara

  • Då blir det till att skippa landskampen ikväll 😉

   Kommentar av Adam | 07 oktober 2011 | Svara

   • gick ju se båda 😉

    Tycker det hade varit bättre om dom lagt Tove efter deltagarna sjungit, men men .. schysst frilla idag haha

    Kommentar av Mattias | 07 oktober 2011 | Svara

    • Jag tyckte jag hörde att det kommer en intervju i Idol Extra, 22:35 i TV11

     Kommentar av Erik | 07 oktober 2011 | Svara

     • Dock var det ju inte mycket till intervju. Borde ju varit 5-10 minuter minst 😉 Det är väl ändå ingen som bryr sig om de andra idolerna? 😉

      Hoppas det kommer upp en intervju på hemsidan. Just nu ligger rubriken uppe men där kommer man ju bara till CMN videon.

      Idag bekräftades ytterliggare en sak som gör att man inte kan annat än älska Tove. Denna underbara oförutsägbarhet är ju fantastisk. Man vet ju aldrig vad som komma skall 😀

      Kommentar av Adam | 07 oktober 2011 | Svara

  • Haha, jag skulle precis säga det, men du hann före! 😀

   Skitkul att höra den live(hoppas hon inte mimar)

   Kommentar av Sanna | 07 oktober 2011 | Svara

 27. Expressen har saxat en bit ur ELLE och gjort en liten kändisskvaller-artikel. Inget att klaga på direkt, men synd att de valde den minst intressanta delen av ELLE-artikeln.
  http://www.expressen.se/noje/extra/1.2583926/tove-styrke-jag-klarar-inte-av-att-dejta

  @frida: De där rörliga gif-bilderna var snygga.

  Kommentar av Erik | 07 oktober 2011 | Svara

 28. Många tycks påstå att Call My Name är första singeln från ett kommande album. Jag tror inte det är så. Först så släpps den med High And Low remixer. Sedan så blir den spår 1 i spotifys nya version av Toves debutalbum. Dessutom så har varken Tove eller Sony sagt att låten är den första singeln. Tove sa också i en intervju att Call My Name var en punkt, ett slut (kommer inte ihåg vilken intervju det var). Call My Name är nog inte ett smakprov på Albumet 2012. Just nu, tror jag inte ens Tove vet hur det kommer att låta.

  Kommentar av N | 07 oktober 2011 | Svara

 29. tovestyrke.tumblr.com — kolla in! 🙂

  Kommentar av ´frida | 07 oktober 2011 | Svara


Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s